Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Πρώτη νίκη Στεφανίδη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Στίβος: Πρώτη νίκη Στεφανίδη σε Πανελλήν...

Στην...κόντρα του επί κοντώ

Το μεσημέρι του Σαββάτου συναντήθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, το απόγευμα της Κυριακής ...έλυσαν τις αγωνιστικές διαφορές τους στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Κατερίνα Στεφανίδη παρά το γεγονός ότι ταξίδεψαν ξημερώματα από το Λονδίνο για την Αθήνα και έχοντας νωρίτερα καταλάβει την πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα στο Diamond League έκαναν πολύ καλό αγώνα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά νικήτρια ήταν η Στεφανίδη, που ανέβηκε πάνω από τα 4,65 μ. και κατέκτησε την πρώτη της νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε επίπεδο Γυναικών.

Η αθλήτρια ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,30 μ. με επιτυχημένο άλμα και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 4,45 μ., 4,55 μ., ενώ πέρασε με την 3η τα 4,65 μ., ύψος που της έδωσε τη νίκη κι έπειτα δοκίμασε στα 4,72 μ., δίχως επιτυχία. Ψηλά ανέβηκε για μια ακόμη φορά και η Κυριακοπούλου, που πέρασε τα 4,60 μ., όμως στη συνέχεια δεν τα κατάφερε στα 4,70 μ., ύψος που επέλεξε να δοκιμάσει.

Η Κυριακοπούλου νωρίτερα ξεπέρασε τα 4,40 μ. και 4,60 μέτρα. Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε και η Γεωργία Στεφανίδη, που ισοφάρισε για τρίτη φορά φέτος το ατομικό της ρεκόρ με 4,15 μέτρα.

"Εχω αρχίσει και βρίσκω τον ρυθμό μου. Πλέον αυτό που χρειάζομαι είναι να βλέπω τον πήχη στα ψηλά. Είμαι σίγουρη πως μέχρι το Πεκίνο θα έχω σταθεροποιηθεί στο επίπεδο που θέλω. Το άλμα στα 4,65 μ. ήταν πάρα πολύ καλό, καθώς ανέβηκα περίπου 20 εκατοστά υψηλότερα. Παρόλα αυτά η προσπάθεια στα 4,72 μ. δεν ήταν καλά, παρά το γεγονός ότι δεν άλλαξα τίποτε σε σχέση με το προηγούμενο ύψος".

Η Στεφανίδη θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στη Στοκχόλμη, την Πέμπτη και στις 5 Αυγούστου θα αγωνιστεί στο Γιόγκριμ. Από την πλευρά της η Νικόλ Κυριακοπούλου, είπε:"Ευτυχώς που βγήκαμε γερές από τον αγώνα. Φτάσαμε στην Ελλάδα στις 03.30 κοιμήθηκα στις 05.00 και στις 09.15 ήμουν στο γήπεδο. Ηθελα σήμερα να κάνω το 4,70 μ., όμως, είμαι ικανοποημένη με το αποτέλεσμα. Ο επόμενος αγώνας μου θα γίνει στην Στοκχόλμη (30/7)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στίβος: Νέα νίκη για την Κυριακοπούλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports