Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μήνυση Γκλέτσου κατά Βαρουφάκη

Μήνυση Γκλέτσου κατά Βαρουφάκη

Ζητά να διωχθεί ποινικά

Μήνυση κατέθεσε ο πρόεδρος του κόμματος "Τέλεια" Απόστολος Γκλέτσος κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε αναφέρει ότι  ο πρώην υπουργός «με την εξαιρετικά δυσμενή του συμπεριφορά, κινούμενος από δόλο ή βαριά αμέλεια, εξέθεσε το ελληνικό κράτος και τους πολίτες του σε αρνητική συμπεριφορά τρίτων κρατών και σε λήψη οικονομικών μέτρων εναντίον της χώρας και με τις ενέργειές του διατάραξε τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους με τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση προκαλώντας τεράστια βλάβη στην οικονομική ζωή της Ελλάδας».

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Στυλίδας αναφέρει τις αντιφάσεις στις οποίες ο τέως υπουργός υπέπεσε κατά τη διάρκεια της υπουργικής του θητείας και εξαιτίας των οποίων, όπως σημειώνει, εκτέθηκε διεθνώς η χώρα μας, ζητώντας να διωχθεί ποινικά ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Επίσης στη μήνυση γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις ... στιλιστικές επιλογές του κ. Βαρουφάκη καθώς, με βάση τα όσα αναφέρει ο κ. Γκλέτσος, «φρόντιζε να τραβά συνεχώς πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας είτε εμφανιζόμενος με ιδιαίτερα πουκάμισα και ενδυμασία που δεν συνάδουν σε υπουργό Οικονομικών είτε οδηγώντας μηχανές είτε καθήμενος στα πατώματα».

Εξερχόμενος του Αρείου Πάγου, ο Απ. Γκλέτσος δήλωσε ότι ο Γ. Βαρουφάκης παγίδεψε τον Πρωθυπουργό και ζήτησε "η κοινωνία να χειραφετηθεί και να προστατευθεί από εκείνους που κάνουν κακό στην πατρίδα".

 

Πηγή:news247.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις