Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ποδήλατα αξίας κάνουν... "φτερά" από τα σπίτια στην Εγλυκάδα

Πάτρα: Ποδήλατα αξίας κάνουν... "φτ...

Μάλιστα όπως τονίζεται οι κλοπές έγιναν απογευματινές ώρες

Eφιάλτης έχουν γίνει για δεκάδες ιδιοκτήτες ποδηλάτων, οι επίδοξοι κλέφτες.

Όπως αναφέρει σε επιστολή του που εστάλη με μέιλ στο thebest.gr, ο κ. Θεόδωρος Χριστοδουλόπουλος, επιχειρηματίας, κάτοικος της περιοχής Εγλυκάδας στην Πάτρα, κάθε μέρα κλέφτες ποδηλάτων σηκώνουν με περίσσεια ευκολία ποδήλατα μέχρι και μέσα από σπίτια.

Όπως αναφέρει ο κ. Χριστοδουλόπουλος, «τις τελευταίες δυο μέρες στην περιοχή της Εγλυκάδος (Λοχ. Μενούνου) και Αγ. Γιώργη Λάγγουρα έκαναν φτερά ποδήλατα από πυλωτές πολυκατοικιών. Επρόκειτο για ποδήλατα μεγάλης αξίας και καινούρια. Το φαινόμενο έχει λάβει διαστάσεις σοβαρής ανησυχίας καθώς οι κλοπές σημειώθηκαν απογευματινές ώρες.

Καλούμε τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και πολύ περισσότερο οι ιδιοκτήτες ποδηλάτων, εάν αντιληφθούν ή εντοπίσουν κάτι ύποπτο με άτομο (πιθανόν Ρομά) που κατέχει ποδήλατο μεγάλης αξίας να επικοινωνήσει με την Άμεσο Δράση ή την Ασφάλεια Πατρών.

Καλούμε επίσης τον Διευθυντή Ασφαλείας Πατρών να λάβει το συγκεκριμένο θέμα πολύ πιο σοβαρά και να αυξήσει τις περιπολίες αλλά και τους ελέγχους σε ύποπτα πρόσωπα και ιχ τύπου βαν.

Τα συγκεκριμένα ποδήλατα έχουν δηλωθεί στην Ασφάλεια Πατρών καθώς και οι μοναδικοί σειριακοί αριθμοί αυτών. Πρόκειται για ποδήλατα όπως προαναφέραμε πολύ μεγάλης αξίας».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις