Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έδωσαν όλοι το παρών στο τουρνουά του Νηρέα Πατρών

Έδωσαν όλοι το παρών στο τουρνουά του Νηρέα Πατρών

Με απολυτή επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά στη μνήμη του Σπύρου Μαρίνη

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά του Νηρέα Πατρών στη μνήμη του ιδρυτή της ομάδας Σπύρου Μαρίνη την Παρασκευή στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός". Στο τουρνουά πήραν μέρος και οι τέσσερις πατρινές ομάδες ο διοργανωτής Νηρέας, η ΝΕΠ, ο ΝΟΠ και ο ΟΠΑΘΑ, ενώ αρκετοί ήταν και οι φίλαθλοι που έδωσαν το παρών στην πρώτη και τελευταία ημέρα των αγώνων.

Αρχικά η διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο, αλλά η απόφαση της ΓΓΑ για να παραμείνουν κλειστοί οι αθλητικοί  χώροι και να μην πραγματοποιηθούν αγώνες ανάγκασε τους διοργανωτές να πραγματοποιήσουν τα παιχνίδια μόνο της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα έγιναν οι αγώνες Νηρέας Πατρών - ΝΕΠ 7-12 και ΝΟΠ -ΟΠΑΘΑ 11-5.

Μόλις τελείωσε το πρώτο παιχνίδι δόθηκε τιμητική πλακέτα στη σύζυγο του Σπύρου Μαρινή, Θεοδώρα, ενώ στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι Μάκης Λυκουδης που ήταν επί δέκα χρόνια προπονητής της ομάδας, ο Λάμπρος Αναστασόπουλος, ο Μάκης Τσουτσάνης και ο Φωτης Βουλουξής.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η δεύτερη αναμέτρηση και αμέσως μετά έγιναν απονομές με κύπελλα σε όλες τις ομάδες, καθώς δόθηκαν  μετάλλια και διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έδωσαν και οι τέσσερις ομάδες το παρών, με αθλητές και διοικήσεις σύσσωμες τιμώντας έναν άνθρωπο που πρόσφερε πολλά στο άθλημά τους. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι οι διοργανωτές δέχθηκαν συγχαρητήρια και από την Αθήνα, για αυτή την τιμητική πρωτοβουλία στην μνήμη του Σπύρου Μαρίνη.

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες του Νηρέα θέλουν να ευχαριστήσουν τους διαιτητές Μοίραλη και Κουρνέτα, καθώς και τις κυρίες στη γραμματεία  Μαριάννα Δημητροπούλου και Κουκαρά για την αφιλοκερδή προσφορά τους στους αγώνες.

Αρχικά το τουρνουά είχε προγραμματιστεί για το κολυμβητήριο του ΝΟΠ, αλλά τελικά δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί εκεί και μεταφέρθηκε στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός".

Όλοι πάντως ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου στο δεύτερο τουρνουά στην μνήμη του Σπύρου Μαρίνη με την παρουσία ακόμη πιο πολλών αθλητών από την πόλη μας και όχι μόνο.

Ρεπορτάζ από την εφημερίδα Match Aχαϊας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Ραντεβού όλων στο τουρνουά του Νηρέα Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports