Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαροπαλεύουν στην εντατική οι ληστές της Χερσονήσου - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Χαροπαλεύουν στην εντατική οι ληστές της...

Οι δράστες τραυματίστηκαν στην προσπάθεια τους να διαφύγουν

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση βρίσκονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, οι δύο απο τους τρεις ένοπλους ληστές που χθες το βράδυ εισέβαλαν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Χερσονήσου, προκειμένου να ληστέψουν το κοσμηματοπωλείο της.

Οι δράστες τραυματίστηκαν στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, ανταλλάσοντας πυρά με τους αστυνομικούς.

Πιο σοβαρή κρίνεται η κατάσταση της υγείας των δύο Κρητικών, οι οποίοι έχουν τραυματιστεί στο κεφάλι και ψηλά στο πόδι αντίστοιχα, ενώ η ζωή του τρίτου συνεργού δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο καθώς τα τραύματα που έχει είναι ελαφρά.

Και οι δύο υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση και βρίσκονται διασωληνωμένοι στην μονάδα εντατικής θεραπείας ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη προκειμένου να πέσει η αυξημένη εγκεφαλική πίεση που παρουσιάζει ο πρώτος που δέχτηκε πυρά στο κεφάλι ενώ ο δεύτερος κινδυνεύει με ακρωτηριασμό.

Οι άνδρες είναι φρουρούμενοι απο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ λίγο νωρίτερα ένταση σημειώθηκε ανάμεσα στους συγγενείς και στους αστυνομικούς χωρίς όμως το επεισόδιο να πάρει διαστάσεις.

Και οι τρεις δράστες σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνώριμοι των αρχών και μάλιστα φαίνεται ότι έχουν εμπλακεί σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις ενώ αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση απο την αστυνομία για την επιχείρηση.

Ο Διευθυντής του ξενοδοχείου Creta Maris Νίκος Βλασιάδης, ο οποίος ήταν παρόν κατά την διάρκεια της ένοπλης ληστείας περιγράφει με λεπτομέρειες την εξέλιξη του περιστατικού. Αναφέρει ότι έζησαν ένα τρομακτικό περιστατικό που όμως με την άμεση επέμβαση της αστυνομίας ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Το συγκεκριμένο συμβάν,  σίγουρα είναι πλήγμα για τον τουρισμό όμως, το θετικό είναι ότι σήμερα οι πελάτες του ξενοδοχείου νιώθουν πιο ασφαλής για τα ελληνικά ξενοδοχεία αλλά και για την δύναμη της ελληνικής αστυνομίας, παρά την περιπέτεια που έζησαν, τονίζει χαρακτηριστικά.

Μια Ισραηλινή τουρίστρια που βρισκόταν στον χώρο του ξενοδοχείου χθες το βράδυ, μιλάει στο Cretapost για το πως έζησε η ίδια την χθεσινή νύχτα, επισημαίνοντας ότι η εξυπηρέτηση και η οργάνωση που υπήρχε καθησύχασε την ίδια αλλά και την φίλη της, οι οποίες βρήκαν καταφύγιο στην παραλία.

Παράλληλα με σημερινή ανακοίνωση, το ξενοδοχείο Creta Maris κάνει λόγο για επιτυχημένη αντιμετώπιση της απόπειρας ληστείας που πραγματοποιήθηκε χθες λίγο πριν τις 10 το βράδυ. Η ομάδα διοίκησης του ξενοδοχείου ευχαριστεί την ΕΛ.ΑΣ. και τις Τοπικές Αρχές για την άμεση επέμβασή τους, ενώ δηλώνει πλήρως ικανοποιημένη για την αντιμετώπιση του συμβάντος από το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις