Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μισαϊλοβιτς: "Να κερδίσουμε αύριο για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο στην Πάτρα"

Μισαϊλοβιτς: "Να κερδίσουμε αύριο γ...

Τόνισε η τερματοφύλακας της Ορμής Λουξ

Το βλέμμα όλων στο στρατόπεδο της Ορμής Λουξ είναι στραμμένο στον αυριανό τελικό με τη Νέα Ιωνία όπου η πατρινή ομάδα θέλει να πάρει τον προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Α1 Εθνικής χάντμπολ των γυναικών.

Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο τελικό είχε κερδίσει η Νέα Ιωνία και στο δεύτερο η Ορμή Λουξ και έτσι είναι ισόπαλες με 1-1 νίκες, ενώ πρωταθλήτρια ομάδα θα στεφθεί αυτή που θα φτάσει τις τρεις.

Για τον αγώνα της Αθήνας, αλλά και τον 2ο τελικό, μίλησε στο site του συλλόγου (ormipatras.gr), η τερματοφύλακας της Ορμής Λουξ και MVP του προηγούμενου Σαββάτου, Γιοβάνα Μισαϊλοβιτς.

"Στους δύο πρώτους τελικούς δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα, παλεύουμε και έχουμε καρδιά.

Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και πιστεύω πως αξίζουμε μια ανταμοιβή για τους κόπους μας. Το Σάββατο στη Νέα Ιωνία θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι και στο προηγούμενο παιχνίδι.

Πιστεύω στην ομάδα μου και ξέρω πως καθεμία από εμάς θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Θέλουμε να κερδίσουμε τον 3ο τελικό, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα να αγωνιστούμε για τον τίτλο μέσα στην Πάτρα. Για μένα, είναι η πρώτη φορά που παίζω σε τελικούς και δε θέλω να είμαι απλά φιναλίστ, θέλω το πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ορμή Λουξ: Ανανέωσε με Σεϊρεκίδη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports