Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ελευθέρα πάλη: Μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων για Πατρινούς αθλητές

Ελευθέρα πάλη: Μετάλλια στο πανελλήνιο π...

Στην Κατερίνη έγιναν οι αγώνες

Με δύο χάλκινα μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι Πατρινοί αθλητές που συμμετείχαν στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2015 Ελευθέρας Πάλης Παμπαίδων που διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο Κατερίνης (Β ΔΑΚ), 8 και 9 Μαΐου 2015. Στους αγώνες συμμετείχαν τρείς αθλητές που είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση για την τελική φάση στους Β’ προκριματικούς Αγώνες στις 26 Απριλίου 2015 στα Άνω Λιόσια.

Για την ηλικιακή κατηγορία παμπαίδων Α, ο αθλητής του Ολύμπια Club Αλέξανδρος Νάνο κατέκτησε την 3η πανελλήνια θέση και χάλκινο μετάλλιο στα 66 κιλά, ενώ ο Γιώργος Κάραλης (Ολύμπια Club) στα 59 κιλά, παρά το γεγονός ότι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια κατακτώντας τελικά την 5η θέση.

Για την ηλικιακή κατηγορία των παμπαίδων Β, ο αθλητής του Πολυνίκη Πατρών Ορέστης Παπαθανασόπουλος κατέκτησε την 3η πανελλήνια θέση και χάλκινο μετάλλιο στα 47 κιλά και μάλιστα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που κατακτά μετάλλιο σε τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος καθώς και πέρυσι είχε και πάλι πάρει την τρίτη θέση.

Στη φωτογραφία οι προπονητές Γιώργος Ράλλης και Ζαφείρης Ρέλλος με τους συμμετέχοντες αθλητές Γ. Κάραλη, Α. Νάνο και Ο. Παπαθανασόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports