Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο Κλου ψάχνει σπίτι και είναι κούκλος-Ενδιαφέρεστε;

Πάτρα: Ο Κλου ψάχνει σπίτι και είναι κού...

Διαβάστε το συγκινητικό ιστορικό ενός αξιολάτρευτου σκυλιού

Λένε ότι όλα τα παραμύθια δεν έχουν πάντα καλό τέλος. Διαφωνώ. Έχουν ανατροπές. Κάτι τέτοιο πρέπει να συνέβη και μ' εμένα. Με βρήκαν στο δρόμο, σωριασμένο στο έδαφος, με πήγαν στο γιατρό, ήμουν καλά, υιοθετήθηκα αμέσως, με κούρεψαν και μέσα σε χρόνο μηδέν έγινα άλλος... σκύλος. Το ίδιο ξαφνικά βρέθηκα και πάλι στο δρόμο. Ξέρω πώς αλλά όχι γιατί, όμως δεν έχει και σημασία.

Και συνεχίζω τον αλήτικο δρόμο μου στην Πάτρα. Είμαι μικρός, περίπου 1 έτους, κάτι πήρε το αυτί μου, και κουτσαίνω πολύ λίγο, κυρίως επειδή εδώ έξω κάποιοι με κλωτσάνε αλλά θα μου περάσει. Αν νομίζετε ότι μπορείτε να με κρατήσετε σε ένα σπίτι, στείλτε μνμ εδώ. Δεν μπορεί, όλα τα παραμύθια έχουν καλό τέλος. Για τους αλήτες κυρίως.. ΚΛΟΥ (οι φίλοι μου οι φοιτητές στα Ψηλαλώνια με λένε Τρύφωνα)

Πληροφορίες στο τηλ. 6944761045

Και το χρονικό της περιπέτειας του Κλου από την Ελίζα Καλλίτση που έχει αναλάβει, μαζί με άλλους εθελοντές την φροντίδα του μέχρι να βρεθεί σπίτι.

Χτυπάει το το τηλέφωνο. Πας για δουλειά. Από τη άλλη άκρη της γραμμής η "γνωστή έκκληση" για βοήθεια. Χτυπημένος σκύλος έχει σπάσει το πόδι του και σέρνεται στο δρόμο, κάποιοι τον κλωτσάνε.Στην οδό τάδε. Κάντε κάτι. Μα... Εσείς δεν μπορείτε να τον πάτε στον γιατρό; Όχι! Σιχαίνομαι. Θα μας δαγκώσει. Έχω δουλειά..Μάλιστα. Αναστροφή και πας. Και βλέπεις δεκάδες ανθρώπους να τον προσπερνούν. Να τον πατάνε.Στο δρόμο έχει λαική. Ένας έχει παρκάρει το μηχανάκι του πάνω στην ουρά και το πόδι του! Ζητάς έστω βοήθεια για να τον βάλεις στο αυτοκίνητο. Παρακαλάς. Αρνούνται όλοι. Παίρνεις - λόγω επαγγέλματος- την Αμεση Δράση μήπως γίνεται έστω ένας άνδρας της ΔΙΑΣ να βοηθήσει στην μεταφορά. Στο άκουσμα της Αστυνομίας , μόνο τότε ένας "προσφέρεται' να βοηθήσει. Ο σκύλος μεταφέρεται στο αυτοκίνητο και από εκεί στη γιατρό. Οπου η κτηνίατρος διαπιστώνει ότι δεν έχει τίποτα σοβαρό. Κάποιο αυτοκίνητο του έχει χτυπήσει το πόδι , αλλά θα περάσει. Και ξανά στο δρόμο.. Σε άλλη περιοχή πια ο μικρός αποφασίζει να υιοθετηθεί μόνος του.. Κάθεται κατευθείαν στην είσοδο ενός καφέ. Η κοπέλα που εργάζεται εκεί, η Αθηνά, τον κοιτάζει. Μαθαίνει την ιστορία του. Και το αποφασίζει. Θα τον πάρω εγώ.Σε χρόνο μηδέν κάποιος φέρνει λουρί. Αλλος δίνει ένα σακί κροκέτες που του έχει περισσέψει στο αυτοκίνητο.Ο μικρός δίνει αγκαλιές. Και μία ώρα μετά βρίσκεται στο νέο του σπίτι. Κουρεύεται.. Γίνεται καθαρός και κοιμάται.Ήσυχος μετά από καιρό. Αληθινή ιστορία. Με διάρκεια 1 ώρα και 5 λεπτά.. Άνθρωποι και άνθρωποι...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις