Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δεν τα κατάφερε η Παναχαϊκή - Γνώρισε την ήττα από τον πρωτοπόρο Ηρακλή

Δεν τα κατάφερε η Παναχαϊκή - Γνώρισε τη...
Μάτσας Ηλίας

Οι κοκκινόμαυροι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων στο Καυτατζόγλειο

Ο Ηρακλής έκανε το 3 στα 3 στα πλέι οφ, επικρατώντας με 2-0 της Παναχαϊκής με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Πουρτουλίδη που σημείωσε και τα 2 γκολ του "Γηραιού".

Ο Ηρακλής επέβαλε εξ αρχής το ρυθμό του στην αναμέτρηση. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο 30λεπτο, όμως ο Γεωργακόπουλος όποτε χρειάστηκε δήλωσε "παρών" κι έσωσε την Παναχαϊκη.

Η πίεση τελικά απέδωσε "καρπούς", καθώς στο 40ο λεπτό ο Νίκος Πουρτουλίδης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Κυριακίδης από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο "Γηραιός" είχε πολλές καλές στιγμές, όμως χρειάστηκε και πάλι ο Πουρτουλίδης στο 81', ο οποίος με όμορφο πλασέ "κλείδωσε" τη νίκη για την ομάδα του.

Σκόρερ: Πουρτουλίδης (40' πεν., 81')

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι (66' Καρασαλίδης), Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης, Πασάς (79' Ρομάνο), Κυριακίδης, Λουκίνας (73' Περόνε).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Αναστασόπουλος (68' Κυβελίδης), Ασίγμπα, Στεργίδης, Άλα, Μαρουκάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Χαρτσιάς (46' Φουρλάνος), Μπουντόπουλος (86' Κορέτας), Γκαντιάγκα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports