Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Tι εννοούσε ο Πελετίδης όταν μίλαγε για διαφάνεια και ισονομία;

Tι εννοούσε ο Πελετίδης όταν μίλαγε για ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Tης Γιώτας Κοντογεωργοπούλου

H ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟTIΚΗΣ ΑΡΧΗΣ με τις προηγούμενες είναι ότι κάνει μεν τα ίδια, αλλά δεν τηρεί ούτε καν  τα προσχήματα. Χαρακτηριστική περίπτωση η τοποθέτηση, διότι περί τοποθέτησης πρόκειται, του Κώστα Καζάκου στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με διαδικασίες προαποφασισμένες από το κόμμα.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ τους δικούς τους έβαζαν, αλλά ούτε έβγαιναν κάτι μήνες πριν στα fb να προαναγγέλλουν την... έκπληξη, ούτε έκαναν τόσο χοντροκομμένους χειρισμούς, σημάδι εμφανές ότι η γνώμη των Πατρινών μετρούσε μέχρι την στιγμή της κάπλης και μετά το μόνο που μετράει είναι η γνώμη του Κουτσούμπα, ούτε έκαναν πολιτική υποδυόμενοι τους τόσο καθαρούς, τους τόσο επαναστάτες.

ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ κάνεις τέτοιες χοντροκομμένες κινήσεις, όταν βοά όλη η Αθήνα από τον Φλεβάρη  ότι η θέση έχει ήδη δοθεί στον κομματικό Καζάκο που έρχεται εδώ να συνταξιοδοτηθεί με ένα σίγουρο μισθό, χορηγούμενο από το ΚΚΕ, και δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το τι λένε οι πολίτες, αυτοί που σε ψήφισαν και λύνεις τους λογαριασμούς σου με ένα «εγώ δεν έκρυψα ότι είμαι ΚΚΕ, το έλεγα», κάπως αλλιώς λέγεται το σύστημα και όχι δημοκρατία της αυτοδιοίκησης. Και κάπως αλλιώς λέγεται και ο Δήμαρχος, ο οποίος εν τέλει οφείλει κάποια στιγμή να σηκώσει το ανάστημά του στο κόμμα και να θυμίσει ότι είναι δήμαρχος της Πάτρας και όχι μεταφορέας μιας γραμμής που δεν του δίνουν οι Πατρινοί.

Η ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ, δεν είναι ΚΟΒΑ, δεν είναι παράρτημα της 12ου Συντάγματος, δεν είναι ...δημόσιο για τοποθέτηση δικών μας κόκκινων παιδιών, δεν είναι τόπος εφαρμογής πολιτικών τύπου «αποφασίζουμε και διατάσσουμε».

ΑΛΗΘΕΙΑ, τι έχει να πει τώρα η δημοτική αρχή που διερρήγνυε τα ιμάτιά της περί του...ψεύδους και έκανε επιθέσεις σε όλα μέλη του Δ.Σ. του Θεάτρου που τον Μάρτιο έλεγαν ότι έχει προαποφασιστεί ο Καζάκος και τι έχει να πει για τις τότε δηλώσεις του δημάρχου περί της αναγκαιότητας τήρησης της διαδικασίας και της διαφάνειας;

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ οι προεκλογικές κορώνες του Πελετίδη για αλλαγή στα σαθρά συστήματα και εφαρμογή της αξιοκρατίας και τη ισονομίας; Τι εννοούσε τότε, ο Δήμαρχος που περισσότερο απο κάθε άλλο πήρε τον τυφλοσούρτη του κόμματός του και βγήκε στην Μαιζώνος για παπαγαλία;

ΕΝΝΟΟΥΣΕ όταν μίλαγε για καθαρότητα και αξιοκρατία, ότι θα έρθουν όλα τα μέλη του ΚΚΕ ανά τη Ελλάδα να πιάσουν δουλειά στην Πάτρα;

ΕΝΝΟΟΥΣΕ ότι θα γίνει κόκκινη απόβαση ακόμη και στον πολιτισμό; Εννούσε ότι θα φτιάξει στην πόλη ένα μίνι Λένινγκραντ; Για αυτό τον ψήφισαν οι Πατρινοί; Έτσι τιμά την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους; Με το βόλεμα των «δικών τους» παιδιών ακόμη και όταν αυτά είναι 80 ετών και έρχονται στην πόλη για να αράξουν;

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ το πρόσωπο του Καζάκου και την προσφορά του. Αλλά όταν ένα τέτοιος καλλιτέχνης έρχεται στα 80 του  να πιάσει θέση...δημοσίου με χαρτί από το κόμμα, μετά την απομάκρυνση ενός ταλαντούχου ανθρώπου που τον ήθελε όλη η πόλη,  τότε όχι,  δεν είμαστε υποχρεωμένοι να χειροκροτήσουμε. Και η διαδρομή και το φινάλε, δείχνουν τον άνδρα και τον καλλιτέχνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις