Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτ. Αχαΐα: Συνάντηση του Δημάρχου Χρ. Νικολάου με τη βουλευτή Σία Αναγνωστοπούλου

Δυτ. Αχαΐα: Συνάντηση του Δημάρχου Χρ. Ν...

Τι συζήτησαν

Συνάντηση γνωριμίας αλλά και εργασίας παράλληλα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 στην Κάτω Αχαΐα μεταξύ του δημάρχου Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστου Νικολάου και της  βουλευτού  κας Σίας Αναγνωστοπούλου.

Ο δήμαρχος Χρήστος Νικολάου αφού ευχαρίστησε την κ. Αναγνωστοπούλου για την πρωτοβουλία της να επισκεφθεί το Δήμο Δυτικής Αχαΐας, την ενημέρωσε τόσο για τα χρόνια  και οξυμένα  όσο και τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας.

Συζητηθήκαν τα μείζονα θέματα όπως : Άρδευση και ύδρευση από το φράγμα του Πηνειού, δημιουργία Ι.Ε.Κ. στην Κάτω Αχαΐα, αξιοποίηση και ήπια παρέμβαση στο αλιευτικό καταφύγιο των Αλυκών, μετονομασία του δήμου, ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος & δημιουργία τμήματος τροχαίας στην Κάτω Αχαΐα, Ολυμπία οδός, επέκταση του προαστιακού, αποχετευτικό δίκτυο διάβρωση των ακτών, περαιτέρω ανάδειξη και αξιοποίηση του Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Κοτυχίου Στροφυλιάς κ.α.

Επιπλέον ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα που έχουν ενταχθεί στο Ε.Σ.Π.Α και στο LEADER και υλοποιούνται στο Δήμο ενώ τόνισε ότι : «… η δημιουργία Ι.Ε.Κ.  στην  περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, αποτελεί επιτακτική ανάγκη διότι η διασύνδεση των τομέων της εκπαίδευσης, του τουρισμού, του πρωτογενούς τομέα αλλά και του πολιτισμού θα δώσουν την απαραίτητη δυναμική ανάπτυξης και την εναλλακτική προοπτική για τη Δυτική Αχαΐα».

Η κ. Αναγνωστοπούλου, δεσμεύτηκε, ότι θα προωθήσει τα αιτήματα του Δήμου και θα συνδράμει για την επίλυσή τους ενώ έδειξε ιδιαίτερη διάθεση και ευαισθησία για την δημιουργία Ι.Ε.Κ. και την μετονομασία του Δήμου καθότι είναι  ζητήματα  για την υλοποίησης των οποίων  δεν απαιτούνται χρήματα και η λύση είναι εύκολη και εφικτή.

Κλείνοντας ο δήμαρχος συνόδευσε την κ. Αναγνωστοπούλου στα έργα  ανάπλασης και πεζοδρόμησης που πραγματοποιούνται  στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Κάτω Αχαΐας.

Στην συνάντηση παραβρεθήκαν ο διευθυντής του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Πατρών κ. Παναγιώτης Αναγνώστου, η πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ κα Πατρούλα Κοκκίνη, ο πρόεδρος του  ΚΤΑΔΑ κ. Ηλίας Καραμπελιάς  , συνεργάτες του δημάρχου και της βουλευτού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις