Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πρώτη η Σοφία Ρήγα στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Πρώτη η Σοφία Ρήγα στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Επόμενος σταθμός για την Πατρινή αθλήτρια το πανελλήνιο πρωτάθλημα


Τις καλές εμφανίσεις συνέχισε η Σοφία Ρήγα, που μετά τη νίκη στην Αυθεντική διαδρομή επικράτησε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου με 1.21.58.

«Είμαι ικανοποιημένη. Είχα προβλήματα μετά από τον μαραθώνιο του Χιούστον, άργησα να μπω στην προετοιμασία, οπότε τόσο η νίκη όσο και η επίδοση με ικανοποίησαν.

Η διαδρομή μου θυμίζει τον Αυθεντικό μαραθώνιο, πρέπει και σε αυτή να τρέξεις έξυπνα, καθώς πριν από τον τερματισμό υπάρχει η τελευταία ανηφόρα για τους αθλητές.

Σε κάθε αγώνα μαθαίνεις κάτι, σε αυτόν έμαθα να κάνω υπομονή εκεί που πρέπει και να… φεύγω όταν πρέπει.

Στη διαδρομή είχε κόσμο που μας ενθάρρυνε με το ζεστό του χειροκρότημα και πιστεύω ότι αν δεν είχαν φύγει οι Αθηναίοι για το τριήμερο θα είχε ακόμη περισσότερο κόσμο στους δρόμους.

Επόμενη κούρσα μου θα είναι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000 μ., ενώ το φθινόπωρο σε κάποιο μαραθώνιο θα διεκδικήσω το όριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες», είπε η αθλήτρια.

Δεύτερη με 1.22.04 ήταν η Μάγδα Γαζέα με 1.22.04  και τρίτη η Παναγιώτα Βλαχάκη με 1.23.53. «Ηταν ένας καλός αγώνας σε μια όμορφη διαδρομή. Ο καιρός ήταν αρκετά καλός καθώς η ζέστη δεν μας ταλαιπώρησε. Από εδώ και πέρα θα συνεχίσω την προετοιμασία μου για τα 5.000 μ., αγώνισμα στο οποίο θα πάρω μέρος το καλοκαίρι. Επόμενος μαραθώνιος θα γίνει το Νοέμβριο στην Αυθεντική διαδρομή», είπε η Μάγδα Γαζέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports