Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ρυθμική: "Σάρωσε" η σχολή Μοtion Revolution

Ρυθμική: "Σάρωσε" η σχολή  Μοt...

Δώδεκα μετάλλια ο απολογισμός

To «Motion Revolution» σάρωσε στο Rythmic Gymnastic Elite Cup, που διοργανώθηκε από τον Α. Ο. Ποσειδών Περιστερίου, στο Κλειστό Δυτικό Στάδιο του Ολυμπιακού Χωριού. Ο απολογισμός των 12 συμμετοχών του συλλόγου, ήτα οκτώ πρώτες θέσεις και τέσσερις δεύτερες, στις αγωνιστικές κατηγορίες 5-7 ετών και 8-10 ετών.

Ο  Α. Σ. Motion Revolution είχε επιλεγεί από τις  σχολές ρυθμικής γυμναστικής της Πάτρας και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όχι μόνο στους γονείς και στην προπονήτρια αλλά και σε σωματεία από όλη την Ελλάδα, που συμμετείχαν και στην κριτική επιτροπή, που έδωσε τις καλύτερες βαθμολογίες.

Όλοι είχαν να πουν για την πειθαρχία των αθλητριών του Συλλόγου, το θάρρος τους, την όμορφη εμφάνισή τους αλλά και την επαγγελματικότητα και τεχνική αρτιότητα, με την οποία εκτέλεσαν τα προγράμματά τους.

 

Η αποστολή επέστρεψε με τις αποσκευές της γεμάτες από εμπειρίες, μεράκι και νέες ιδέες για την επερχόμενη χρονιά. Το Δ. Σ. του συλλόγου και η υπεύθυνη προπονήτρια συγχαίρουν και ευχαριστούν τις αθλήτριες και τους γονείς τους για αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports