Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έσκασε ο δρόμος που οδηγεί στην Χαλανδρίτσα – Μήνες τώρα εκκρεμούν τα έργα – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσκασε ο δρόμος που οδηγεί στην Χ...

Μεγάλη η ταλαιπωρία των οδηγών

Εδώ και αρκετούς μήνες η επαρχιακή οδός που οδηγεί από την Πάτρα στην Χαλανδρίτσα, στο ύψος της Καλλιθέας, έχει στην κυριολεξία σκάσει, με την άσφαλτο να έχει πεταχτεί και το σημείο έχει γεμίσει μπάζα. Όπως καταγγέλλουν συμπολίτες που καθημερινά χρησιμοποιούν το δρόμος για να πάνε στις δουλειές τους η κατάσταση αυτή τους ταλαιπωρεί εδώ και πάνω 5-6 μήνες.

Μάλιστα διατυπώνουν με έντονο τρόπο τη διαμαρτυρία τους κατά των αρμόδιων φορέων της περιοχής μας οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα ν’ αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το πρόβλημα και να αποκαταστήσουν τη ζημιά στο οδόστρωμα.

Όπως λένε στο thebest.gr, αρχικά ο δρόμος είχε κλείσει και η κυκλοφορία γινόταν μέσω της Καλλιθέας. Στην πορεία η κίνηση αποκαταστάθηκε όμως και πάλι προέκυψε πρόβλημα με αποτέλεσμα εδώ και περίπου 3-40 μέρες να έχει τοποθετηθεί στο σημείο φανάρι αφού χρησιμοποιείται πλέον μόνο η μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ο δρόμος είναι κατεστραμμένος, καθώς ορισμένοι, σαφώς, δεν υπολόγισαν σωστά τα γεωλογικά δεδομένα της περιοχής….

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις