Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με το βλέμμα στην εξάδα, ο Απόλλων Carna υποδέχεται (17.00) το Ρέθυμνο

Με το βλέμμα στην εξάδα, ο Απόλλων Carna...

Για την 21η αγωνιστική της Α1 Εθνικής

Ο Απόλλων Carna θα υποδεχθεί σήμερα στις 5 το απόγευμα το Ρέθυμνο για την 21η αγωνιστική της Α1 Εθνικής μπάσκετ των ανδρών, με την πατρινή ομάδα να θέλει την νίκη που θα της δώσει το αβαντάζ για την έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το ίδιο ακριβώς όμως θα επιδιώξει και το Ρέθυμνο το οποίο θέλει το δίποντο για τους είδους λόγους και το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι ότι κερδισμένοι θα είναι όσοι παρακολουθήσουν τον αγώνα σήμερα στο κλειστό του Απόλλωνα Carna.

Ο Γιάννης Γεωργαλλής έγραψε στο προσωπικό του μπλοκ για το σημερινό παιχνίδι με το Ρέθυμνο: "Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να κερδίσουμε το παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο. Ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Τρέχει πολύ μέσα στο γήπεδο κι εμείς πρέπει να ανακόψουμε την τρανζίσιον επίθεσή τους.

Επίσης, πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί στην άμυνα και ιδιαίτερα στα αμυντικά ριμπάουντ, γιατί στον πρώτο γύρο το Ρέθυμνο μας είχε πληγώσει με τα επιθετικά του ριμπάουντ, και τις δεύτερες-τρίτες επιθέσεις.

Πρέπει να ήμαστε πιο προσεκτικοί στην άμυνα, ιδιαίτερα όσο πλησιάζει το τέλος του παιχνιδιού, και φυσικά να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας -όπως κάνει πάντα- και σε αυτό το παιχνίδι, ώστε να φέρουμε τη νίκη που θα μας ανεβάσει βαθμολογικά. Είναι κάτι που το χρειαζόμαστε και το θέλουμε πάρα πολύ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόβλημα με Κέβιν Γκάλογουεϊ στον Απόλλωνα

Απόλλωνας: Δεν τον κρατάει τίποτα τον Γκάλογουεϊ

Φιτζπάτρικ: "Τελικός το ματς με Ρέθυμνο"

Η αθλητική ατζέντα του Σαββατοκύριακου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports