Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Η κίνηση πρόταση στον αθλητικό σύλλογο TAE KWO DO - Δύναμη Πατρών

Πάτρα: Η κίνηση πρόταση στον αθλητικό σύ...

Για το πρόγραμμα "Πλούτος"

Την Τετάρτη το βράδυ   4/3/2015,  μετά από πρόσκληση του αθλητικού συλλόγου TAE KWO DO - ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΤΡΩΝ,  εθελοντές της ομάδας  ΔΙ.Ο.Δ.Ο.Σ.Σ.Σ. της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ»,   πραγματοποίησαν   ενημερωτική συνάντηση με γονείς στο χώρο του συλλόγου, σχετικά με το πρόγραμμα ΠΛΟΥΤΟΣ (Παιδαγωγική Λειτουργία Ομάδων - ένα Υποδειγματικό Ταξίδι  στην Ουσιαστική Συνύπαρξη).

Στον όμορφο, κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του σαλονιού  του ορόφου της σχολής, προσήλθαν  περισσότεροι από 15 γονείς  των παιδιών που αθλούνται  στη ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΤΡΩΝ, όπου  παρουσιάσθηκε από τους εθελοντές της ΔΙ.Ο.Δ.Ο.Σ.Σ.Σ.  η Κίνηση «ΠΡΟΤΑΣΗ»  και το έργο της, ιδιαίτερα το παιδαγωγικό πρόγραμμα ΠΛΟΥΤΟΣ  και  τα οφέλη  τα οποία προσφέρει σε γονείς και παιδιά μέσα από το υποδειγματικό  Παιδαγωγικό Κέντρο καθημερινής λειτουργίας των παιδιών σε ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και δημιουργικής απασχόλησης  στο Κ.Δ.Α., στην οδό Σαρανταπόρου 20.

Η συμμετοχή των γονιών ήταν ενεργή, υπήρξε  έντονο  το ενδιαφέρον και πολλές οι απορίες που συζητήθηκαν.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για μία εκ νέου ενημέρωση και για τους γονείς  που δεν κατάφεραν να είναι παρόντες σ’ αυτή τη συνάντηση.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΤΡΩΝ, αποτελεί μία από τις βασικές επαφές κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας ΔΙΟΔΟΣΣΣ, έναν ευαίσθητο κρίκο της «Γειτονιάς» και ένθερμο υποστηρικτή των δράσεων πρόληψης της Κίνησης ΠΡΟΤΑΣΗ.

Ευχαριστούμε θερμά την κα  Χρύσα,  το σύζυγό της κ.  Ξενοφώντα και την κόρη τους Αθηνά για την πρόσκληση, το  ένθερμο καλωσόρισμά τους και την υποστήριξή  τους στην οργάνωση και ολοκλήρωση της ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports