Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θανάσης Νταβλούρος: "Ο Σαμαράς θα πράξει το καθήκον του έναντι της ΝΔ και της πατρίδας"

Θανάσης Νταβλούρος: "Ο Σαμαράς θα π...

Ξεκαθαρίζει τη θέση του για την αρχηγεία στην παράταξη ο πρώην βουλευτής

"O Aντώνης Σαμαράς, θεωρώ ότι γνωρίζει πολύ καλά ποιο είναι το δικό του καθήκον, τόσο απέναντι στη Νέα Δημοκρατία όσο και απέναντι στον τόπο.

Και είμαι σίγουρος ότι θα το πράξει με μεγαλοψυχία, έχοντας τη σχετική αυτογνωσία και την επίγνωση της σημασίας της μεγάλης προσφοράς του" τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πρώην βουλευτής Αχαϊας με τη Νέα Δημοκρατία Αθανάσιος Νταβλούρος ξεκαθαρίζοντας και επισήμως τη θέση του για το μέλλον της προεδρίας στην παράταξη.

Στην ανακοίνωσή του επισημαίνει:

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου η Νέα Δημοκρατία υπέστη μια δεινή ήττα με απροσδιόριστες, προς το παρόν, επιπτώσεις για την Ελλάδα.

Κι αυτή η σκληρή πραγματικότητα για το κόμμα μας και κατ’ επέκταση για την πατρίδα μας δεν αλλάζει, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να την εξωραϊσουν.

Χάσαμε, όχι μια εκλογική αναμέτρηση αλλά μια μεγάλη και κρίσιμη μάχη για τον τόπο, και ως εκ τούτου οφείλουμε να κάνουμε με γενναιότητα την αυτοκριτική μας, επαναπροσδιορίζοντας παράλληλα την ταυτότητά μας, τον προσανατολισμό μας.

Το οφείλουμε αυτό στις ρίζες μας, στις ιστορικές παρακαταθήκες μας, αλλά και στη χώρα ως η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών.

Ο τόπος χρειάζεται σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε τη Νέα Δημοκρατία, όχι ως ένα κλειστό αρχηγικό κλαμπ, απόκομμα και υστερόγραφο της παράταξης που ίδρυσε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, αλλά ως τη δυναμική, σύγχρονη, συνέχεια της.

Ο τόπος χρειάζεται σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε τη Νέα Δημοκρατία ως ένα ζωντανό κύτταρο της Κεντροδεξιάς που θα ασκήσει μια υπεύθυνη και δυναμική αντιπολίτευση, ρίχνοντας τα θεμέλια για να ξαναβάλει -όταν κληθεί από τον κυρίαρχο ελληνικό λαό- την πατρίδα μας σε ορθή πορεία μετά την καταστροφική λαίλαπα του αριστερόστροφου λαϊκισμού που ήδη βιώνουμε και απειλεί να ισοπεδώσει τα πάντα.

Ο τόπος χρειάζεται σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε τη Νέα Δημοκρατία που εδραίωσε μετά τη θλιβερή παρένθεση της δικτατορίας το δημοκρατικό πολίτευμα και την πολιτική σταθερότητα στη χώρα, έκανε την Ελλάδα μέλος της ενωμένης Ευρώπης, και πρόσφατα την κράτησε στην Ευρωζώνη.

Κατά συνέπεια, οφείλουμε σήμερα ως παράταξη με αίσθημα εθνικής ευθύνης να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο μας Αντώνη Σαμαρά, για τον οποίο θεωρώ ότι γνωρίζει πολύ καλά ποιο είναι το δικό του καθήκον, τόσο απέναντι στη Νέα Δημοκρατία όσο και απέναντι στον τόπο.

Και είμαι σίγουρος ότι θα το πράξει με μεγαλοψυχία, έχοντας τη σχετική αυτογνωσία και την επίγνωση της σημασίας της μεγάλης προσφοράς του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις