Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σημαντικά παιχνίδια στην Α2 Εθνική βόλεϊ

Σημαντικά παιχνίδια στην Α2 Εθνική βόλεϊ

Την ερχόμενη αγωνιστική

Την επόμενη αγωνιστική οι πατρινές ομάδες θα δώσουν σημαντικές ανατρήσεις για την 19η αγωνιστική της Α2 Εθνικής βόλεϊ των ανδρών.

Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί το τυπικά τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Ολυμπιάδα στο κλειστό της Αγυιάς.

Και μπορεί να είναι γνωστή ήδη η νικήτρια ομάδα, αφού υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ τους, ωστόσο πάντα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα παιχνίδια μεταξύ πατρινών ομάδων.

Το σούπερ ντέρμπι όμως της παραμονής θα το δώσει το Ερμής ο οποίος θα υποδεχθεί  την Φθία θέλοντας τη νίκη που θα τον διατηρήσει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ θα αφήσει σταθερά πίσω του την Φθία που παλεύει και αυτή για την παραμονή της στην κατηγορία.

Άλλωστε η πρώτη ομάδα που έχει πάρει ήδη το δρόμο για τη Β’ Εθνική είναι ο ΑΓΣ Ιωαννίνων και τη μάχη θα τη δώσουν κυρίως ο Ερμής με την Φθία για να μην τον ακολουθήσουν.

Στόχος λοιπόν των «μπλε» είναι ακόμη και το τρίποντο σε αυτή την αναμέτρηση που θα τους δώσει μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports