Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πλησιάζει η ώρα για τα "Χρυσά Γάντια VII"

Πλησιάζει η ώρα για τα "Χρυσά Γάντι...

Οι συμμετοχές έχουν κλείσει στις 130

Τα "Χρυσά Γάντια VII" είναι μία διοργάνωση που έχει γράψει τη δική της ιστορία στο χώρο της πυγμαχίας και στην οποία πάντα δίνουν το παρών κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα οι συμμετοχές έχουν κλείσει στις 130 με 17 συμμετέχοντα σωματεία που θα εκπροσωπηθούν από πυγμάχους όλων των κατηγοριών (Elite Aνδρών, Aνδρών, Νέων, Παίδων, Παμπαίδων, Γυναικών και Κορασίδων).

Όπως είναι λογικό έντονη παρουσία θα έχει η Πατραϊκή πυγμαχία με την συμμετοχή και των πέντε ενεργών σωματείων, όπως η ΠΥΓΜΗ, Παναχαϊκή, Τόφαλος, Άμυνα, Μίλωνα με πάνω από 40 Πατρινούς αθλητές και αθλήτριες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα κόντρα στοςυ αντιπάλους τους.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν 7και 8 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι και θα γίνουν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (ΑΙΒΑ). Η  Συνδιοργάνωση του ιστορικού θεσμού " ΧΡΥΣΑ ΓΑΝΤΙΑ  VII " θα πραγματοποιηθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και την ΠΥΓΜΗ, ενώ έχει ήδη "αγκαλιαστεί" από τον Δήμο Πατρέων, αρωγό στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού αγωνίσματος πυγμαχίας στην πόλη της Πάτρας που θεωρείται πανελλαδικά "πυγμαχουπολη".

Οι διοργανωτές επίσης θέλουν να ευχαριστούν τον Γιάννη Γασπαρινάτο για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου στο Κουκούλι,  τον πολιτιστικό οργανισμό του Δήμου Πατρέων καθώς και  τον τομέα άθλησης για την βοήθειά τους.

Το μόνο σίγουρο πάντως για άλλη μία φορά είναι ότι οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν σπουδαίους αγώνες όλων των κατηγοριών, από αθλητές και αθλήτριες που διακρίνονται ήδη στις κατηγορίες τους, αλλά και από τους νεαρότερους που πάντα κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Ρεπορτάζ εφημερίδας Match Aχαϊς. Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports