Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Εάν ο Μανώλης Γλέζος θεωρεί ότι συνήργησε σε μια ψευδαίσθηση, γιατί δεν παραιτείται από ευρωβουλευτής;

Εάν ο Μανώλης Γλέζος θεωρεί ότι συνήργησ...

ΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΑΣ ΝΤΟΥΚΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μανώλης Γλέζος διαφωνεί με τον Αλέξη Τσίπρα και εκδηλώνει δημοσίως τις διαφωνίες του αυτές. Είτε αναφέροντας ότι "Δεν δίνουμε πειστικές απαντήσεις για το που θα βρούμε τα λεφτά" είτε μη αποκλείοντας τη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία προεκλογικά, έφερε πολλές φορές σε αμηχανία το κυβερνών κόμμα.

Και βεβαίως κανείς δεν είχε σκεφτεί μέχρι τότε να τον "βάλει στη θέση" του γιατί η ιστορία του, του έχει επιτρέψει να μην κηδεμονεύεται και να μπορεί να λέει τις απόψεις του ως έχουν, ακόμη κι αν είναι αιχμηρές.

Θα αρκούσε και μόνο η ηλικία του για να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο να χειραγωγείται επιζητώντας κάποιο κομματικό αντάλαγμα. Πόσο μάλλον όταν συζητάμε για ένα πρόσωπο -σύμβολο με τεράστια διαδρομή και επίδραση.

Επειδή όμως με την τελευταία δήλωσή του η κριτική ξεπέρασε τα όρια της απλής εσωκομματικής διαφωνίας και δίνει επιχειρήματα στους πολέμιους της κυβέρνησης εντός και εκτός Ελλάδας σε μια κρίμιση στιγμή, ήρθε η στιγμή να δεχθεί και αυτός κριτική για όσα λέει. Και ήδη την δέχεται

Και εν πάση περιπτώση εάν θεωρεί ότι έχει συνεργήσει σε μια ψευδαίσθηση θα μπορούσε να σκεφτεί ίσως το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την θέση του ευρωβουλευτή εφόσον είναι προφανές ότι το κόμμα που εκπροσωπεί στο Ευρωκοινοβούλιο δεν τον εκφράζει πλέον;

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις