Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μοχάμεντ Ελ Αμίν: "Ο Απόλλωνας μπορεί να πάρει το κύπελλο"

Μοχάμεντ Ελ Αμίν: "Ο Απόλλωνας μπορ...

Όπως τόνισε στο παρκέ παίζουν πέντε εναντίον πέντε

 

Ο Αμερικανός γκαρντ του Απόλλωνα Μοχάμεντ Ελ Αμίν, τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς πρόκειται για ένα νοκ άουτ ματς στο οποίο όλα μπορούν να συμβούν. Ο έμπειρος παίκτης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», αναφέρει:

Για το όνομά του, που παραπέμπει σε μουσουλμάνο: «Αυτό είναι αλήθεια, αλλά δεν είμαι μουσουλμάνος. Η μητέρα μου είναι χριστιανή και μας μεγάλωσε χριστιανικά. Σπούδασα κοινωνιολογία, επιστήμη στην οποία έχω μπάτσελορ. Ο παππούς του πατέρα μου ήταν μουσουλμάνος».

Για την απώλεια του πατέρα του: «Τον έχασα πολύ νωρίς όταν ήμουν μωρό και δεν είχε επιρροή στην ανατροφή μου. Τον σκότωσαν… Τι να σου λέω τώρα. Είναι η πρώτη φορά που μιλάω για αυτό το θέμα δημοσίως. Είναι κάτι που με πληγώνει όταν το θυμάμαι και συγκινούμαι. Είχε μπλέξει, αυτό μπορώ να πω».

Για την ικανότητά του στα «μεγάλα» σουτ: «Τα μεγάλα σουτ είναι για τους μεγάλους παίκτες. Για να γίνεις μεγάλος παίκτης πρέπει να παίρνεις μεγάλα σουτ. Νομίζω το βασικό που πρέπει να έχει ένας παίκτης όταν παίρνει τέτοια σουτ είναι αυτοπεποίθηση. Μου αρέσουν αυτά τα σουτ γιατί υπάρχει πίεση και στην πίεση λειτουργώ καλύτερα. Κάποια στιγμή θα αστοχήσεις κιόλας, αλλά το θέμα είναι να μην αφήσεις η αστοχία να σε πάρει από κάτω. Πάντα πρέπει να είσαι έτοιμος για τα μεγάλα σουτ, ανεξάρτητα τι έχει συμβεί στην προηγούμενη προσπάθειά σου ή σε προηγούμενα παιχνίδια».

Για τα όνειρά του: Θέλω να παίξω στο ΝΒΑ. Κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα παίξω στην Ευρωλίγκα. Ξέρω τις δυνατότητές μου, πού χρειάζεται να δουλέψω και σε ποια στοιχεία του παιχνιδιού μου πρέπει να βελτιωθώ για να αλλάξω επίπεδο».

Για το εάν θα έμενε στον Απόλλωνα Πατρών: «Ναι, γιατί όχι; Όμως, ακόμα είναι πρόωρο να μιλήσουμε για τη νέα χρονιά, αφού βρισκόμαστε στα μέσα σχεδόν της τρέχουσας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι εάν μου γίνει πρόταση και όταν έρθει η ώρα με χαρά θα τη συζητήσω με το μάνατζέρ μου. Στην ομάδα λειτουργούμε σαν μια μεγάλη οικογένεια και αυτός είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες της πορείας μας. Η Πάτρα μου αρέσει πολύ, είναι ζεστή και όμορφη πόλη για να ζεις».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε. Σε κάθε στιγμή στο παρκέ θα είναι πέντε αυτοί και πέντε εμείς. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι εάν είναι ο Παναθηναϊκός για παράδειγμα πρόκειται για ομάδα Ευρωλίγκας πολύ υψηλού επιπέδου. Ένας τελικός είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορεί να συμβούν. Με την ομάδα που έχουμε εάν πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο, με τον Παναθηναϊκό θα είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στις απαιτήσεις του αγώνα».

Για τον παίκτη για τον οποίο θα πλήρωνε εισιτήριο στην Α1: «Για τον Σπανούλη. Γιατί τα κάνει όλα και ποτέ δεν κρύβεται. Στα δύσκολα, όταν η ομάδα του τον χρειάζεται, είναι πάντα εκεί. Αγωνίζεται με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είναι νικητής. Τρομερός παίκτης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports