Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Ένας χρόνος συμπληρώθηκε αφ'ότου "έφυγε" από τη ζωή ο Νίκος Σακκάς του "Ντουέτου"

Πάτρα - Ένας χρόνος συμπληρώθηκε αφ'ότου...

Χθες τελέστηκε ετήσιο μνημόσυνο στα Αγιοβλασίτικα Αχαίας

Ένας χρόνος κύλησε από τότε που ο Νίκος Γεωργ. Σακκάς, ιδιοκτήτης της γνωστής ψησταριάς «Ντουέτο» επί της Λεωφόρου Δημητρίου Γούναρη, πάνω από την Αλεξίου Υψηλάντου, έφυγε έξαφνα από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.

Ο εκλιπών διατηρούσε μαζί με τον συνέταιρο του, Αρίστο την γνωστή αυτή ψησταριά που φημίζεται για την ποιότητα των εδεσμάτων της και ιδίως της παραδοσιακής πίτας με κεμπάπ, σουβλάκι και γύρο χοιρινό.

Ο Νίκος Σακκάς όπως είχε γράψει το thebest.gr, πέρυσι με αφορμή το δυσάρεστο νέο του θανάτου του, ήταν στις επάλξεις της δουλειάς μέχρι σχεδόν την τελευταία στιγμή και φρόντιζε πάντα για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών του μαγαζιού. Μάλιστα το "Ντουέτο" τα τελευταία χρόνια χωρίς να ρίξει την ποιότητα των προσφερομένων ειδών του, είχε φροντίσει λόγω της κρίσης να χαμηλώσει τις τιμές.

Ο εκλιπών στο επαγγελματικό του ξεκίνημα, τη δεκαετία του '80 διατηρούσε μαγαζί εστίασης με σάντουιτς, κ.α. επί της οδού Αγίου Ανδρέου μεταξύ Ερμού και Αγίου Νικολάου.

Ο Νίκος Σακκάς είχε δύο παιδιά τον Γιώργο και την Ελένη.

Την χθεσινή Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 το πρωί τελέστηκε στον ιερό ναό Παντανάσσης στα Αγιοβλασίτικα Αχαΐας, ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του.

Αξίζει να τονίσουμε πως το «Ντουέτο» συνεχίζει την πορεία του και πηγαίνει το ίδιο καλά και ακόμη καλύτερα, γεγονός για το οποίο θα χαιρόταν και θα ήταν περήφανος ο Νίκος Σακκάς αν ζούσε.

Η φωτ. είναι αρχείου.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις