Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Παναιγιάλειο - Η Ένωση επαιξε με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά

Η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Παναιγιάλειο -  ...

Αποβλήθηκε στο 88' ο σκόρερ Αραβίδης

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε με το "καλημέρα"  τον τίτλο του φαβορί στο φετινό πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 1-0 τον Παναγιάλειο στην πρεμιέρα της Β' Εθνικής.

Αλώβητη από την πιο «καυτή» έδρα του 1ου ομίλου, το Αίγιο πέρασε η ΑΕΚ και βρέθηκε από την πρεμιέρα στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ηρακλή Ψαχνών και τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Παρότι ο Χρήστος Αραβίδης άνοιξε αρκετά νωρίς το σκορ (24'), η ΑΕΚ δεν βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο δεύτερο τέρμα για να μην έχει άγχος μέχρι το τέλος και έτσι ο Παναιγιάλειος έψαξε την ισοφάριση, έχοντας και τη συμπαράσταση των οπαδών του.

Σημειώνεται ότι το Δημοτικό Στάδιο ήταν sold out, με τους θεατές να ξεπερνούν τους 6.000! Η ομάδα του Αιγίου όσο κυλούσε ο χρόνος ήταν σαφώς πιο επιθετική, πίεσε την άμυνα των «κιτρινόμαυρων» και χρειάστηκαν δύο επεμβάσεις του Ανέστη για να μείνει το μηδέν στην άμυνα.

Ο Παναιγιάλειος με τις αλλαγές του έδειξε πως ήθελε να κάνει πιο επιθετικό το σχήμα, αφού δεν είχε να χάσει τίποτε και έτσι έκλεισε την Ένωση στην περιοχή της και από την πλευρά του ο Δέλλας έκλεισε χώρους, έβαλε τον Φαγιέ για να πάρει «πίσω» το κέντρο χωρίς να τα καταφέρει και στη συνέχεια χρησιμοποίησε και τον Σαρρή ώστε να μειώσει τους κινδύνους στο ψηλό παιχνίδι.

Ο Μπούνας στα τελευταία λεπτά είχε ωραία κεφαλιά που έδιωξε ο Ανέστης στη γωνία του, ενώ νωρίτερα είχε απειλήσει και ο Ουρτάδο με σουτ έξω από την περιοχή. Ο Χρήστος Αραβίδης αποβλήθηκε στο 88ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα και χάλασε τόσο τη δική του εικόνα, όσο και της ΑΕΚ με την καθυστέρησή του να βγει από τον αγωνιστικό χώρο.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Σπίνουλας, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Γκοτσούλιας, Σταμόγιαννος, Τσατσαρής (54' Ουρτάδο), Πόνσε, Νάστος (59' Κατσικοκέρης), Σκαρτσίλας (79' Σεχολάρι), Μπούνας.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Κορδέρο, Ανάκογλου, Πλατέλλας (83' Φαγιέ), Μπαρμπόσα (91' Σαρρής), Ντούνης (63' Ζόριτς), Αραβίδης. Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων) Βοηθοί: Κουρέντας, Νταλούκας (Τρικάλων)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports