Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Ξανά στις φλόγες τα σκουπίδια

 Πύργος: Ξανά στις φλόγες τα σκουπίδια

Αν και σε κάποια κεντρικά σημεία οι όγκοι των σκουπιδιών απομακρύνθηκαν, σε δεκάδες άλλα είτε στο κέντρο, είτε στις γειτονιές της πόλης, τα σκουπίδια παραμένουν

Περιορισμένα περιστατικά εμπρησμού σκουπιδιών υπήρξαν τη νύχτα του Σαββάτου και τα ξημερώματα της Κυριακής στον Πύργο. Αν και η αποκομιδή των σκουπιδιών σε κάποια σημεία ξεκίνησε στις γειτονιές της πόλης η κατάσταση παραμένει αφόρητη. Έτσι περίπου στις δέκα το βράδυ του Σαββάτου, αλλά και στις έξι τα ξημερώματα της Κυριακής σημειώθηκαν δύο περιστατικά εμπρησμού σκουπιδιών, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν, η Πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς και η Αστυνομία για την καταγραφή του συμβάντος, ενώ τα περιπολικά είχαν ενημερωθεί για να ελέγχουν σε σημεία όπου υπάρχουν συγκεντρωμένα πολλά σκουπίδια, για την πιθανή δράση εμπρηστών.

Αν και σε κάποια κεντρικά σημεία οι όγκοι των σκουπιδιών απομακρύνθηκαν, σε δεκάδες άλλα είτε στο κέντρο, είτε στις γειτονιές της πόλης, τα σκουπίδια παραμένουν και αυξάνονται, εν αναμονή της απομάκρυνσης τους, με τη μεταφορά για λίγες μόνο μέρες στο ΧΥΤΑ Ναυπάκτου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις