Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανηλειακή σύσκεψη συνταξιούχων στις 16 Οκτωβρίου

Πανηλειακή σύσκεψη συνταξιούχων στις 16 Οκτωβρίου

Στο Εργατικό Κέντρο Πύργου

Το Δ.Σ. του Σωματείου καλεί τα μέλη του , αλλά και όλους τους συνταξιούχους όλων των ασφαλιστικών ταμείων , την Πέμπτη 16 Οκτώβρη στις 11.00 πμ στο Εργατικό Κέντρο Πύργου σε Πανηλειακή Σύσκεψη Συνταξιουχικών Σωματείων για συζήτηση-ενημέρωση πάνω στις τελευταίες εξελίξεις στο ασφαλιστικό και οργάνωση του αγώνα με σημαντικό σταθμό το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ. στην Αθήνα το Σάββατο 01 Νοέμβρη στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Το γκρέμισμα του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος είναι αιτία πολέμου!

Το Ασφαλιστικό, η ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, οι συντάξεις, αφορούν όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους.          Κυβέρνηση , καπιταλιστές και Ευρωπαϊκή Ενωση προχωράνε βήμα - βήμα τη συντριβή και τη διάλυση της σύνταξης, την καταστροφή της όποιας κοινωνικής δομής υπήρχε. Πετσοκόβουν συντάξεις , μετατρέπουν τα Δημόσια Νοσοκομεία σε επιχειρήσεις ,βάζουν πλαφόν στις διαγνωστικές εξετάσεις , βάζουν όρια στους γιατρούς για φάρμακα και αυξάνουν τη συμμετοχή , εντείνουν τη φοροληστεία τώρα και με τον ΕΝΦΙΑ , στην Παιδεία κλείνουν σχολεία , λείπουν χιλιάδες δάσκαλοι και καθηγητές , δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Ολοι στους δρόμους , έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε.

Να μην επιτρέψουμε να γκρεμίσουν το όποιο ασφαλιστικό δικαίωμα απέμεινε! Να μην επιτρέψουμε τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα να παραδοθούν στα νύχια των ιδιωτικών ασφαλιστικών επιχειρήσεων, των εμπόρων της Υγείας. Να μην επιτρέψουμε να μην πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές οι επιχειρήσεις και να τα πληρώνουν όλα οι εργαζόμενοι.

Κανένας δεν πρόκειται να μείνει ανέγγιχτος από τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για νέο πετσόκομμα των συντάξεων, κύριων και επικουρικών, την αύξηση των ορίων ηλικίας, τις παραπέρα περικοπές των παροχών στην Υγεία, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, και των επιδομάτων που έχουν απομείνει για τους ανέργους, τα ΑΜΕΑ.

Μας θέλουν τελείως απροστάτευτους, εκμεταλλεύσιμους, χωρίς συντάξεις, με τη μαγκούρα στη δουλειά!  Να μην το επιτρέψουμε!  Εδώ και τώρα:

 

-Πλήρης κρατική εγγύηση όλων των συντάξεων και των παροχών.

-Να καλυφθούν άμεσα όλες οι ανάγκες των Ταμείων από το κράτος και τη μεγαλοεργοδοσία. -Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων και των εφαρμοστικών νόμων που επηρεάζουν την Κοινωνική Ασφάλιση και τις συντάξεις.

-Κατώτερη σύνταξη στα 600 ευρώ. -Κανένας εργαζόμενος ανασφάλιστος.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΣΤΙΣ 11.00πμ. ΣΤΟ Ε.Κ.Π.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1Η ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 12.00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις