Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δυναμικό ξεκίνημα για Παγώνα και Φοίνικες Πάτρας

Δυναμικό ξεκίνημα για Παγώνα και Φοίνικες Πάτρας

Το Σαββατοκύριακο στα διασυλλογικά πρωταθλήματα

Έναρξη για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα της περιόδου 2014-15 έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή αγώνων της Α2 Ανδρών και της Α2 Γυναικών στην Αθήνα.

Πατρινή εκπροσώπηση έχουμε και στις δύο κατηγορίες με τη Παγώνα στους άνδρες και τους Φοίνικες Πάτρας στις γυναίκες.

Τα δύο σωματεία έχουν πολύχρονη παρουσία στις μεγάλες κατηγορίες (Α1, Α2), και φέτος θέλουν να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα που θα τους εξασφαλίσει από νωρίς τη παραμονή και θα τους δώσει τη δυνατότητα να στοχεύσουν στις πάνω θέσεις της κατηγορίας.

Η Παγώνα κατεβαίνει με 4 αθλητές που είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας Ασημακόπουλος Περικλής (παίκτης-προπονητής), Ζαφειρόπουλος Άρης, Ζαφειρόπουλος Σπύρος, Γασπαρινάτος Σωκράτης και τον Λιάσκο Παναγιώτη.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει την  ΕΑ Βόχας, τους Πόντιους Μελισσίων και τον Παναθηναϊκό και σίγουρα τα παιχνίδια αυτά είναι κρίσιμα για τη πορεία της ομάδας.

Οι Φοίνικες Πάτρας στην Α2 Γυναικών βασίζονται στις δικές τους δυνάμεις στο φετινό πρωτάθλημα με αθλήτριες που έχουν ξεκινήσει από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν οι  έμπειρες Πουλιάση Φωτεινή και  Πανουργιά Μαριάντζελα, η Αμπατζή Έλενα η οποία είναι η μοναδική που προέρχεται από άλλο σωματείο αλλά αγωνίζεται στους Φοίνικες πολλά χρόνια και η ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη Ηλιοπούλου Βασιλική που πέρσι ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδος στις παγκορασίδες.

Οι αθλήτριες του Δημήτρη Ντεμίρη θα αντιμετωπίσουν  τους Αετούς Πόλης, τον Άρη 2006 και τον Τελαμών Σαλαμίνας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports