Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στογιάνοβιτς: "Να εκμεταλλευτούμε τη χημεία"

Στογιάνοβιτς: "Να εκμεταλλευτούμε τ...

Ο προπονητής της Ορμής Λουξ μίλησε για τη φετινή σεζόν

Τα πρώτα της δυνατά τεστ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έδωσε στο διεθνές τουρνουά στη Γαλλία η Ορμή Λουξ.

Πρόκειται για το Τουρνουά Ανέ Γκαρά/Μπερνάρ Ριτέ (Anais Garat/Bernard Ritter) που διεξάγεται τα τελευταία οκτώ χρόνια με μεγάλη επιτυχία στις πόλεις Πιρβάς και Λε Πουζίν και λαμβάνουν μέρος κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού γυναικείου χάντμπολ.

Ο προπονητής της πατρινής ομάδας, στις δηλώσεις του στην "Π.Γ." στάθηκε στη σπουδαιότητα του τουρνουά τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει ανάγκη από τέτοια δυνατά παιχνίδια προκειμένου οι αθλήτριές του να αποκτήσουν εμπειρία:

«Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε στη Γάλλια και συμμετέχουμε σε ένα τέτοιο τουρνουά. Δεν μας δίνονται συνέχεια τέτοιες ευκαιρίες για αυτό και με τον πρόεδρο της ομάδας, Ανδρέα Κόγκα αποφασίσαμε να την εκμεταλλευτούμε και αποδεχτήκαμε την πρόσκληση που δεχτήκαμε. Σίγουρα ακόμα είναι νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα γι’ αυτό και δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα αλλά η εικόνα της ομάδας μας μέσα στο γήπεδο».

Η Ορμή Λουξ διανύει τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας και ο Νταμίρ Στογιάνοβιτς βλέπει καλά στοιχεία και θέληση από τις αθλήτριές του μέσα στο γήπεδο:

"Όλες θέλουν να προσφέρουν και δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Βγάζουν ενέργεια και εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να τις πρεσάρω για να μπορέσουν να δέσουν αγωνιστικά το συντομότερο δυνατό. Χαίρομαι όμως που οι αθλήτριές μου φέτος βγάζουν χημεία και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε όσο περισσότερο μπορούμε".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports