Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: "Βασικός στόχος η είσοδος στα πλέι οφ"

Παναιγιάλειος: "Βασικός στόχος η εί...

Όπως τον έθεσεο νέος τεχνικός, Μουράτ Σεροπιάν

 

Η διοίκηση της πελοποννησιακής ΠΑΕ παρουσίασε τον νέο προπονητή του Παναιγιάλειου, Μουράτ Σεροπιάν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης (1/7).

Ο πρόεδρος Αντώνης Ρέλλας, στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στα πεπραγμένα των δύο τελευταίων ετών και ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν, ποδοσφαιριστές και συνεργάτες, σε αυτή την επιτυχημένη πορεία δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο πρόσωπο του Νίκου Κουρμπανά.

Από την πλευρά του, ο Σεροπιάν ευχαρίστησε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειεξ στο πρόσωπό του και αναφέρθηκε και αυτός στην επιτυχημένη θητεία του προκατόχου του.

Και πρόσθεσε: «Το έργο θα συνεχιστεί. Πρώτος στόχος είναι η ομάδα να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια, να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία όχι μόνο στο Πρωτάθλημα αλλά και στον θεσμό του Κυπέλλου. Με πειθαρχία και σκληρή δουλειά και χωρίς ίχνος έπαρσης, οι ποδοσφαιριστές έχοντας ως κίνητρο όχι μόνο τα χρήματα αλλά και τη βαριά φανέλα που φορούν, θα πρέπει να δίνουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να μάχονται πάντα για τη νίκη».

Ο Σεροπιάν τόνισε ότι εκτός των επικείμενων μεταγραφών, στις προθέσεις του είναι να χρησιμοποιηθούν και παίκτες από την ομάδα Νέων, κάτι που έχει ήδη δρομολογήθει ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Ο Παναιγιάλειος είναι μεγάλη οικογένεια με γερές βάσεις σαν ομάδα και μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Είναι τιμή μου να αποτελώ μέλος αυτού του ιστορικού συλλόγου και ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι η είσοδος στα πλέι οφ ανόδου».

Παράλληλα, μίλησε για τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος όπως είπε «αποτελεί το δυνατό 'χαρτί' για την επιτυχία, κάτι που έχω διαπιστώσει και σαν αντίπαλος»

Τέλος, αναφέρθηκε στους συνεργάτες του οι οποίοι αποτελούν τους αφανείς ήρωες της προσπάθειας και δήλωσε ικανοποιημένος για τη συνέχεια της συνεργασίας με τον Γιώργο Κετικίδη, με τον οποίο συνυπήρξε τα δυο τελευταία χρόνια στην προηγούμενη ομάδα του.

Ο Κετικίδης στην τοποθέτησή του είπε: «Με σκληρή δουλειά και τύχη μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Εμείς αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε, είναι η σκληρή δουλειά».

Το τεχνικό επιτελείο συμπληρώνουν ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Κόμπλας και ο γυμναστής Ανδρέας Φουσέκης οι οποίοι συνεχίζουν από την περσινη σεζόν, καθώς και ο μασέρ Παναγιώτης Δενδρινός. Παράλληλα, τις υπηρεσίες του θα προσφέρει και φέτος ο γιατρός της ομάδας, ορθοπεδικός Χρήστος Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Δημήτρης Οικονομόπουλος, ευχαρίστησε τον φίλαθλο κόσμο για την τεράστια βοήθειά του μέσα από την οποία ο Παναιγιάλειος ήταν δεύτερος σε μέσο όρο εισιτηρίων αλλά και σε τηλεθέαση σε όλη τη Football League. Τόνισε ότι όλα τα αρνητικά πρέπει να τα χρεώνεται η διοίκηση, λειτουργώντας ως «ομπρέλα» στο τεχνικό και ποδοσφαιρικό τμήμα και στο τέλος ίσως να της πιστωθεί κάτι θετικό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports