Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

“Το Παπάκι πάει …στο IPPOCAMPUS Junior Summer School” μαζί με το Χαμόγελο του Παιδιού

“Το Παπάκι πάει …στο IPPOCAMPUS Junior S...

Ιδιαίτερη Παιδική Παράσταση Ευαισθητοποίησης με την επιμέλεια της θρυλικής οικογένειας Σοφιανού

Το Χαμόγελο του Παιδιού μαζί με το IPPOCAMPUS Junior Summer School φέρνουν για πρώτη φορά στην Πάτρα την εξαιρετική κουκλοθεατρική παράσταση «Το παπάκι πάει…» με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα εξαφανίσεων, κακοποίησης και εκφοβισμού.

Πρωταγωνιστής είναι ένα παπάκι, Ο Πάκο ο όποιος μέσα από τις καταστάσεις που παρουσιάζει, ενημερώνει και αφυπνίζει τους μικρούς θεατές με στόχο την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα εξαφανίσεων, κακοποίησης και εκφοβισμού.

Η παράσταση εντάσσεται στις γενικότερες δράσεις πρόληψης και ευαισθητοποίησης του Οργανισμού και είναι προϊόν συνεργασίας του Χαμόγελου του Παιδιού» και της - θρυλικής πια - οικογένειας Σοφιανού, η οποία εκπαίδευσε τους ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς του Οργανισμού για την υλοποίησή της.

Το IPPOCAMPUS Junior Summer School εφαρμόζει ένα πρότυπο καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που στόχο έχει τα παιδιά να εκμεταλλευτούν δημιουργικά το καλοκαίρι τους, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να αναπτύξουν τα ταλέντα και τα ενδιαφέροντα τους.

Παράλληλα η ενημέρωση για καίρια θέματα που αφορούν το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν καθώς και η αντιμετώπισή τους, οδήγησαν το IPPOCAMPUS Junior Summer School  να αναλάβει την πρωτοβουλία να συνεργαστεί με ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους του «Χαμόγελου του Παιδιού» για την παρουσίαση αυτής της μοναδικής παράστασης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά 4 έως 10 ετών.

«Το Παπάκι πάει … στο IPPOCAMPUS Junior Summer School» θα παρουσιαστεί στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ όπου φιλοξενείται , Πουκεβίλ 2-4,  την Παρασκευή 4 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι.  Περισσότερες πληροφορίες στο IPPOCAMPUS Junior Summer School, τηλ. 2610 270 598.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις