Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πάνω από 180 προσαγωγές στη διάρκεια του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Καρναβαλιού - Για κατοχή ναρκωτικών οι περισσότερες συλλήψεις

Πάτρα: Πάνω από 180 προσαγωγές στη διάρκ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Μέχρι στιγμής οι δηλωμένες κλοπές ανέρχονται στα επίπεδα ενός συνηθισμένου Σαββατοκύριακου

Σε περισσότερες από 180 προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας στη διάρκεια του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Πατρινού Καρναβαλιού. Από αυτές οι 15 περίπου μετατράπηκαν σε συλλήψεις , κυρίως για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Η αστυνομία έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην πρόληψη της εγκληματικότητας και τόσο οι φανερές όσο και οι  αφανείς περιπολίες της Ασφάλειας Πατρών και των άλλων αστυνομικών υπηρεσιών, ήταν αυξημένες στην Πάτρα, ιδιαίτερα στο κέντρο και στα σημεία όπου συγκεντρωνόταν πολύς κόσμος.

"Οι κλοπές που έχουν δηλωθεί μέχρι στιγμής ανέρχονται στα επίπεδα ενός συνηθισμένου Σαββατοκύριακου. Ο έλεγχος και οι περιπολίες ήταν συνεχείς κυρίως στο κέντρο, προκειμένου να αποτρέψουμε τη μικροεγκληματικότητα" δηλώνει στο thebest.gr o Χαράλαμπος Σφέτσος, εκπρόσωπος τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις