Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ-Πονγκ: Η προκριματική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος τη Κυριακή στο Τόφαλος

Πινγκ-Πονγκ: Η προκριματική φάση του εφη...

Στους αγώνες έχουν δηλώσει συμμετοχή 65 έφηβοι και 19 νεανίδες

Η προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ατομικών Αγωνισμάτων Εφήβων – Νεανίδων θα διεξαχθεί τη Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στο χώρο της Τ.Ε. Δυτικής Ελλάδας στο ΠΕΑΚ Τόφαλος.

Στους αγώνες έχουν δηλώσει συμμετοχή 65 έφηβοι και 19 νεανίδες, η πλειοψηφία των οποίων είναι αθλητές και αθλήτριες από τη Πάτρα, υπάρχουν όμως αρκετές συμμετοχές και από Πύργο, Ναύπακτο, Ξυλόκαστρο, Ζευγολατιό και Κόρινθο.

Στη πρώτη φάση των αγώνων οι αθλητές και οι αθλήτριες θα αγωνιστούν σε ομίλους και οι 1οι των ομίλων θα κληρωθούν σε ταμπλό νοκ-άουτ όπου θα αγωνιστούν για να διεκδικήσουν τις προκρίσεις.

Αναμένεται να γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια, αφού το αγωνιστικό επίπεδο των συμμετεχόντων είναι υψηλό και σίγουρα θα δοθούν μάχες  για τις θέσεις που οδηγούν στα τελικά του πρωταθλήματος, που  είναι 2 προκρίσεις στο ατομικό εφήβων και 1 πρόκριση στο ατομικό νεανίδων.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 09:30 για τους έφηβους και στις 14:00 για τις νεανίδες, ενώ μετά το τέλος της πρώτης φάσης των εφήβων στις 13:00, η Τ.Ε. θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και θα γίνουν οι απονομές στις ομάδες που διακρίθηκαν στα περσινά διασυλλογικά πρωταθλήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports