Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FREE TIME

/

Τα ΖΑΚουλάκια της Πέμπτης

Τα ΖΑΚουλάκια της Πέμπτης

Του Διονύση Ζακυνθινού

*Είναι να το έχει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες…

*Τι άλλο να πεις όταν το Σφουγγαρακέικο πουλάει (ή νομίζει ότι πουλάει) μούφα στον κοσμάκη, ακόμη και στις… επικηρύξεις;

*Για τέσσερα εκατομμύρια ευρώ (λένε ότι) επικήρυξαν τον Χριστόδουλο και την παρέα του, αλλά το μούσι τους πάει σύννεφο.

*Κι αυτό γιατί όποιος βρει τον Χριστόδουλο και την παρέα του και τους «δώσει», δεν πρόκειται να πάρει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, αλλά τρία εκατομμύρια και εξακόσιες χιλιαδίτσες.

*Οι υπόλοιπες τετρακόσιες χιλιαδίτσες θα πάνε υπέρ πίστεως και πατρίδος, αφού (και) στην αμοιβή των προκηρύξεων γίνεται κράτηση 15%!

*Προφανώς, οι τύποι δεν υπάρχουν. Δεν έχουν ανταλλακτικό!

*Η Μαρία από το «καφέ της χαράς» υπέστη βαριάς μορφής ταπηροκρανίωση, γιατί η Εισαγγελία Πατρών… τόλμησε και κάλεσε τον George Soros και του επέστησε την προσοχή να μην τα κάνει (πάλι) πουτάνα κυριακάτικα!

*«Τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να εκφοβίσουν την κοινωνία που αντιστέκεται στην κατεδάφιση των κατακτήσεών της», τονίζει σε σχετική δήλωσή της η Μαρία.

*Προφανώς, στις λαϊκές κατακτήσεις, η συμπαθής βουλευτίνα συμπεριλαμβάνει και τα απανταχού, συνεχώς, αυξανόμενα «καφέ της χαράς», τα οποία λειτουργούν όλες τις Κυριακές, προς τέρψη αυτών που αγωνίζονται για τη διατήρηση της κυριακάτικης αργίας!

*Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά μεγάλη έρευνα που διεξήχθη για το ποιοι είναι οι καλύτεροι εραστές, ανέδειξε πρωταθλητές τους Ιταλούς και για τα… μπάζα τους Βρετανούς!

*Η αθάνατη ελληνική φυλή δεν βρίσκεται πουθενά, και αυτό έχει να κάνει ενδεχομένως με το γεγονός ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ακόμη ύπουλο και συντριπτικό χτύπημα κατά του Ελληνισμού.

*Την εν λόγω βάσιμη εκτίμηση έρχεται δε να επιβεβαιώσει η διαπίστωση ότι η έρευνα που έβγαλε τους Ιταλούς πρωταθλητές του σεξ έγινε για λογαριασμό ιταλικής φαρμακευτικής εταιρείας!

*Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι το παιχνίδι ήταν στημένο. Ιταλοί κέρασαν, Ιταλοί ήπιαν, οπότε ο Ελληνισμός μπορεί να αναπνεύσει ανακουφισμένος ότι ο μύθος του Έλληνα εραστή δεν καταρρίφθηκε από μια αντικειμενική έρευνα, αλλά από μια ιταλική μούφα…

*Ωστόσο, πριν σπεύσετε να κατηγορήσετε τους Ιταλούς, αναλογιστείτε ότι τους μοιάζουμε. Είμαστε ίδιοι, σαν δίδυμα….

*Ούνα φάτσα ούνα ράτσα, δεν συνηθίζουμε να λέμε;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Free time