Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρέας Τζουραμάνης: Η Πάτρα θα βάλει τέλος στην κομματοκρατία στην τοπική αυτοδιοίκηση

Ανδρέας Τζουραμάνης: Η Πάτρα θα βάλει τέ...

"Αντιμετωπίζουν την τοπική αυτοδιοίκηση ως τσιφλίκι τους"

"Η κίνηση του τοπικού ΣΥ.ΡΙΖ.Α με την συγκέντρωση υπογραφών στελεχών και φίλων του για τη δημιουργία παράταξης ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, αποτελεί μία ακόμα τρανή αλλά και λυπηρή απόδειξη του γεγονότος ότι τα κόμματα εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την τοπική αυτοδιοίκηση ως τσιφλίκι τους."

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία για την Πάτρα», ενώ παράλληλα σημειώνει πως, παραμένοντας σταθερή στις αξίες της, λέει για άλλη μια φορά ένα «ξεκάθαρο ΟΧΙ στην εμπλοκή των κομμάτων στην αυτοδιοίκηση. Τα πεπραγμένα της κομματοκρατίας στις τοπικές κοινωνίες μόνο αποστροφή προκαλούν στους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες.

Μάλιστα, ήδη στο κείμενο που υπογράφουν τα 300 στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, γίνεται ξεκάθαρη η στόχευση διαχωρισμού των πολιτών σε μνημονιακούς και αντιμνημοκιακούς. Αντί να επιλέγεται η συνέργεια δυνάμεων απέναντι στα προβλήματα της πόλης που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο μετά και την καταστροφική θητεία Δημαρά -κορυφαία στελέχη της οποίας υπογράφουν το κείμενο- προτάσσεται ο επικίνδυνος διχασμός και η ατέρμονη κομματολαγνία.

Όσο για τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις ορισμένων βουλευτών και προσώπων της κεντρικής πολιτικής σκηνής που ονειρεύονται αυτοδιοικητικά οφίτσια, ένα έχουμε να πούμε: Ο κόσμος πλέον ξέρει και αυτή τη φορά θα τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει.»

Και τονίζει εμφατικά ο επικεφαλής της παράταξης κ. Ανδρέας Τζουραμάνης: «Έχω τη βεβαιότητα πως ο πατραϊκός λαός στις προσεχείς εκλογές θα κάνει το γενναίο βήμα για μία Πάτρα Αλλιώς. Θα επιλέξει νέα και άφθαρτα πρόσωπα που συμμετέχουν στα κοινά με έναν και μόνο στόχο -τη διακονία της πόλης που μεγάλωσαν και αγαπούν.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις