Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μεσολόγγι: Την Τρίτη η δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση για τους «τσαμπουκάδες» στην λαϊκή αγορά

Μεσολόγγι: Την Τρίτη η δίκη του βουλευτή...

Το επεισόδιο είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2012

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η δίκη του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσή Αυγής, Κώστα Μπαρμπαρούση για τα επεισόδια που είχαν γίνει πέρυσι το Σεπτέμβριο στην λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου.

Υπενθυμίζεται ότι τότε ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά της πόλης και προέβη σε ελέγχους «νομιμότητας» σε μετανάστες μικροπωλητές.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής προξένησαν φθορές σε τρεις πάγκους μικροπωλητών, ενώ μόλις τους αντιλήφθηκαν άλλοι αλλοδαποί μικροπωλητές, μάζεψαν το εμπόρευμα τους και τράπηκαν σε φυγή για να γλυτώσουν.

Υπερασπιζόμενος την προκλητική αυτή του πράξη ο βουλευτής είχε δηλώσει τότε: "Πολεμάμε το παρεμπόριο, ήρθαμε εδώ σήμερα να δούμε την δημοτική αστυνομία και τις αστυνομικές αρχές να κάνουν ελέγχους, και αφού κωλυσιεργούσαν το κάναμε εμείς. Αυτές οι προσπάθειες θα συνεχιστούν γιατί αυτοί που πληρώνουν δεν είναι χαζοί και κάποιοι άλλοι να μην πληρώνουν. Ο κόσμος μας ενθαρρύνει και μας λέει να προχωρήσουμε", είχε δηλώσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις