Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα βραβεύσει τη νεαρή αστυνομικό Αγγελική

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπού...
Μαρτάτος Tάκης

Η 24χρονη κοπέλα της ομάδας Δίας, ήταν αυτή που συνέλαβε τον δολοφόνο του 34χρονου Παύλου Φύσσα

Τη νεαρή αστυνομικό που συνέλαβε τον χρυσαυγίτη δολοφόνο του Παύλου Φύσσα το βράδυ της περασμένης Τρίτης προς Τετάρτη στην Αμφιάλη, της Αθήνας θα βραβεύσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Όπως έκανε χθες γνωστό, ο κ. Παπούλιας προτίθεται να καλέσει την επόμενη εβδομάδα την 24χρονη κοπέλα στο προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να την τιμήσει, «ώστε να προβάλλονται τα ωραία παραδείγματα».

Η ακαριαία άμεση αντίδρασή της, άλλωστε, έχει αγγίξει τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο, καθώς η ίδια, παρά τη μικρή εμπειρία της στο Σώμα και ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι συνάδελφοί της καθυστερούσαν να επέμβουν, ακινητοποίησε τον Γιώργο Ρουπακιά και προχώρησε στη σύλληψή του πριν προλάβει να διαφύγει.

Στη συνέχεια εντόπισε το ματωμένο μαχαίρι που ο δράστης είχε πετάξει κοντά στο αυτοκίνητό του και λίγο μετά επέστρεψε στον 34χρονο Παύλο, με τον οποίο παρέμεινε - προσπαθώντας να τον εμψυχώσει- μέχρι που εκείνος ξεψύχησε.

Όπως γράφει το σάιτ της εφημερίδας «Έθνος», πρόκειται για την αστυνομικό που έγινε γνωστή ως «η όμορφη Αγγελική», λόγω του παρουσιαστικού της. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων βρέθηκαν μπροστά στη σκηνή της δολοφονίας, όταν το θύμα είδε τους αστυνομικούς, σήκωσε την μπλούζα του, έδειξε το αιμόφυρτο στέρνο του και υπέδειξε τον δολοφόνο φωνάζοντας, «με χτύπησε, αυτός είναι, πιάστε τον».

Η Αγγελική κατέβηκε από τη μηχανή, έτρεξε προς το μέρος που υπεδείκνυε ο Παύλος Φύσσας φωνάζοντας, «...Ε, όχι και μαχαίρι» και αφού έβγαλε το όπλο της, έριξε τον δολοφόνο στο έδαφος.

Όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες το «Έθνος», η Αγγελική, η οποία το μοιραίο βράδυ περιπολούσε με άλλους τρεις συναδέλφους της, της ομάδας ΔΙΑΣ στον τόπο της δολοφονίας, έχει γεννηθεί στη Νίκαια το 1989. Είναι μια νέα, μοντέρνα γυναίκα, με τα ενδιαφέροντα των ανθρώπων της ηλικίας της.

Παράλληλα, όμως, της αρέσει να ζει με την αδρεναλίνη στα ύψη, αφού συμμετέχει στην ομάδα των περίπου 100 γυναικών της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούν με μοτοσικλέτες στη Νίκαια, στο Κερατσίνι, στον Κορυδαλλό, στο Πέραμα, στον Πειραιά και σε γειτονιές της Δυτικής Αττικής για την πάταξη της εγκληματικότητας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις