Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αίγιο: Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος ο Αντ. Παλαιολόγος

Αίγιο: Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος ο Αν...

Κατηγορεί τον Στ. Θεοδωρακόπουλο για ανεξήγητο παραλήρημα

Την παραίτησή του από αντιδήμαρχος Αιγιάλειας, υπέβαλλε την Τρίτη ο κ. Αντώνης Παλαιολόγος, όσο και από τις επιτροπές στις οποίες συμμετείχε ως μέλος, επικαλούμενος λόγους ευθιξίας.

Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο Αιγιάλειας κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών είχαν έρθει σε ρήξη, καθώς ο δήμαρχος του καταλόγισε ευθύνες πως αδρανούσε στα καθήκοντά του ως αντιδημάρχου έργων, όσο και πως "δουλεύει" για νέα, υπό διαμόρφωση, δημοτική παράταξη.

Αναλυτικά, η δήλωση παραίτησης του κ. Παλαιολόγου αναφέρει τα εξής:

"Στη χτεσινή μου επιστολή προς το Δήμαρχο, παρέθεσα συγκεκριμένα γεγονότα τα οποία με ανάγκασαν να αποστασιοποιηθώ από τα καθήκοντά μου. Απάντηση επί της ουσίας δεν έλαβα. Αντιθέτως, εξακολουθεί να κρύβεται (ο δήμαρχος) πίσω από παραπολιτικές φήμες και κουτσομπολιά, χάριν εντυπώσεων. Το παραλήρημα αυτό δεν μπορώ να το ακολουθήσω. Παραχωρώ λοιπόν αυτό που τόσο ξαφνικά και περίεργα τον τελευταίο καιρό επίμονα αποζητά, την παραίτησή μου από αντιδήμαρχος καθώς και απ'όλες τις επιτροπές που συμμετέχω, για λόγους ευθιξίας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις