Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απόλλωνας: "Ζωντανό κομμάτι της Πάτρας"

Απόλλωνας: "Ζωντανό κομμάτι της Πάτ...

Παίκτες και τεχνικό τιμ ξεναγήθηκαν στον εκθεσιακό χώρο

Το περίπτερο του Απόλλωνα Πάτρας στην "1η Πανελλήνια Έκθεση Αχαΐας 2013": Τρόφιμα - Ποτά - Λαϊκή Τέχνη - Τουρισμός – Πολιτισμός" επισκέφθηκαν τα μέλη του τεχνικού τιμ και οι παίκτες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου πριν μερικές ημέρες.

Ξεναγήθηκαν στον εκθεσιακό χώρο και παρακολούθησαν την ενημέρωση που γίνεται στους επισκέπτες σχετικά με τις δραστηριότητες του Απόλλωνα Πάτρας (Ακαδημίες, τμήματα βόλεϊ ανδρών-γυναικών, μπάσκετ γυναικών, κοινωνική ευθύνη κ.ά.), αλλά και για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας παρακολούθησαν τις δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, κ. Ανδρέας Μολφέτας, στους εκπροσώπους του Τύπου για τα εισιτήρια διαρκείας, την διάθεση «οικογενειακών εισιτηρίων» και εισιτηρίων σε ανέργους πολίτες, καθώς και για την διοργάνωση του 1ου Διεθνούς Τουρνουά με την επωνυμία “PatrasCup”.

Ακολουθούν ορισμένα από τα κύρια σημεία της εισήγησης που έκανε ο κ. Μολφέτας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους επισκέπτες του περίπτερου του Απόλλωνα Πάτρας:
«Φίλες και φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω που ανταποκριθήκατε και σήμερα στην πρόσκληση που σας απευθύναμε. Επιλέξαμε η σημερινή συνάντηση να έχει τον χαρακτήρα της γνωριμίας με την ανδρική ομάδα μπάσκετ της νέας αγωνιστικής περιόδου, και να γίνει στο περίπτερο με το οποίο μετέχει ο Απόλλων Πάτρας στην «1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΑΧΑΪΑΣ: Τρόφιμα - Ποτά - Λαϊκή Τέχνη - Τουρισμός – Πολιτισμός».

Η συμμετοχή μας στην έκθεση αποτελεί άλλη μια έμπρακτη απόδειξη ότι ο Απόλλων είναι ζωντανό κομμάτι της πόλης μας, ένας σημαντικός κρίκος στον παραγωγικό και κοινωνικό ιστό της Πάτρας.

Στο περίπτερο του Απόλλωνα Πάτρας οι φίλαθλοι μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα θέματα και τις δραστηριότητες του Συλλόγου, αλλά και να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν. Η ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς, γεγονός που μας δίνει τη δύναμη να υλοποιήσουμε τον σχεδιασμό για την μετατροπή της ΚΑΕ από μια αθλητική εταιρεία σε μια μεγάλη ανώνυμη εταιρεία.

Δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενίσχυση του οικογενειακού κλίματος στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, και γι’ αυτό αποφασίσαμε από φέτος να θέσουμε σε ισχύ το «Οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας».

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται το «Οικογενειακό εισιτήριο» έναντι 100€ το πρώτο, 60€ για κάθε δεύτερο μέλος της οικογένειας και 40€ για κάθε τρίτο μέλος. Το «Οικογενειακό εισιτήριο» αντιστοιχεί σε συγκεκριμένες θέσεις. Υπενθυμίζω ότι τα εισιτήρια των προστατευόμενων μελών θα είναι αυστηρά προσωπικά και θα υπόκεινται σε ηλεκτρονικό έλεγχο κατά την είσοδο στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα Πάτρας για την ορθή χρήση τους.
Όπως σας έχουμε ήδη ανακοινώσει, αποφασίστηκε οι τιμές των εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας να διατηρηθούν στα περσινά επίπεδα. Παρά τις αυξημένες λειτουργικές και οργανωτικές δαπάνες κρίναμε ότι ήταν απαραίτητο να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των παικτών μας.

Επίσης, σε αυτές τις δύσκολες εποχές εκτιμήσαμε ότι ο Απόλλων Πάτρας έπρεπε να σταθεί ακόμα πιο κοντά στη νεολαία και στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Έτσι, η Διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά η διάθεση μαθητικών - φοιτητικών εισιτηρίων στους εντός έδρας αγώνες, και να διανεμηθεί ένας αριθμός δωρεάν εισιτηρίων σε ανέργους κατά τη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο σχεδιασμός της ΚΑΕ περιλαμβάνει καινοτομίες και δράσεις που επιβεβαιώνουν ότι ο Απόλλων Πάτρας είναι ένας Σύλλογος με ιστορικότητα στο χώρο του Μπάσκετ, γεγονός που αναγνωρίζεται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε φέτος η διοργάνωση του 1oυ Διεθνούς Φιλικού Τουρνουά Μπάσκετ με την επωνυμία "PATRAS CUP", στο οποίο θα λάβουν μέρος ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός, η ιταλική SUTOR Montegranaro, ο ΑΓΟ Ρεθύμνου και ο οικοδεσπότης Απόλλωνας Πάτρας. Οι τιμές των εισιτηρίων των αγώνων μίας ημέρας θα είναι 10€ (2 αγώνες) καθώς  και 15€ για την παρακολούθηση όλων των αγώνων του διημέρου.

Με την ευκαιρία της σημερινής μας συνάντησης θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω δημόσια το φίλαθλο κόσμο της Πάτρας, που στηρίζει την ομάδα μας στην προσπάθεια που καταβάλει για να καθιερωθεί στην Α1 κατηγορία του Μπάσκετ, εκεί δηλαδή που είναι η ιστορική θέση της. Σας  ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports