Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α.Σ. ΔΟΞΑ: Mε 5 Πανευρωπαϊκά και 14 Πανελλήνια Μετάλλια έκλεισε την αγωνιστική του σεζόν

Α.Σ. ΔΟΞΑ: Mε 5 Πανευρωπαϊκά και 14 Πανε...

Επιστρέφει τη νέα σεζόν με πολλές εκπλήξεις

Στις 30 Ιουλίου ολοκληρώνεται και τυπικά η αγωνιστική σεζόν για την ομάδα Ταεκβοντό του Α.Σ. Δόξα, με διακοπή των προπονήσεων για ένα μήνα, στη διάρκεια του οποίου μικροί και μεγάλοι αθλητές όπως και το προπονητικό επιτελείο, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να ανανεωθούν και να ανακτήσουν δυνάμεις ενόψει της καινούριας σεζόν, που θα έρθει με πολλές εκπλήξεις για την «οικογένεια» του Α.Σ. ΔΟΞΑ.

Όπως μας δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Παπαδάτος Ανδρέας «Αν μη τι άλλο το δικαιούνται έπειτα από μια κοπιαστική αλλά πολύ επιτυχημένη χρονιά που έφερε για τους αθλητές μεγάλες προσωπικές διακρίσεις και επιτυχίες και για τον Α.Σ. Δόξα την κατάταξη του στην Πρώτη Θέση στην Ευρώπη».

Πιο συγκεκριμένα η συγκομιδή μεταλλίων έχει ως εξής:

14 Πανελλήνια Μετάλλια από ήδη καταξιωμένους αλλά και πρωτοαγωνιζόμενους αθλητές και αθλήτριες.

4 Πανευρωπαϊκά Μετάλλια και μια 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων.

Χάλκινο Πανευρωπαϊκό Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάρα- Ταεκβοντό.

Συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάρα- Ταεκβοντό.

Εκτός από το αγωνιστικό τμήμα σπουδαία δράση είχε και Ομάδα Επίδειξης Ταεκβοντό, που τη σεζόν αυτή λειτούργησε πολύ δυναμικά με συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις όπως το 20ο ΝΟ LIMITS, PATRAS ART FESTIVAL και επιδείξεις του αθλήματος στο γυμναστήριο της ΕΑΠ και στην Αμαλιάδα.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε πολύ όμορφα με τους «Μικρούς Μονομάχους ΙΙΙ» όπου συμμετείχαν όλοι οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου επιδεικνύοντας σε γονείς και θεατές τις νεοαποκτηθείσες τους δεξιότητες, έπειτα από μια χρονιά προπόνησης.

Μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία των αθλητών για την νέα αγωνιστική χρονιά, η αγωνιστική ομάδα ακολουθεί πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports