Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ρεκλείτης και Ραχήμ φόρεσαν τα «μελανόλευκα»

Ρεκλείτης και Ραχήμ φόρεσαν τα «μελανόλευκα»

«Διπλή» μεσοεπιθετική ενίσχυση!

Με δύο νέα πρόσωπα έγινε η προχθεσινή απογευματινή προπόνηση του Παναιγιαλείου στα Καλάβρυτα, αφού στην αποστολή ενσωματώθηκαν ο Βαγγέλης Ρεκλείτης και ο Αλέξανδρος Αμπτέλ Ραχήμ, φθάνοντας το «μελανόλευκο» ρόστερ σε 22 ποδοσφαιριστές.

Οι δύο παίκτες υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους (μονοετές ο πρώτος και διετές ο δεύτερος) χθες το μεσημέρι και αμέσως μετά βρέθηκαν στην ορεινή πόλη της Αχαΐας, στο προπονητικό κέντρο της οποίας «χτίζεται» ο νέος ΠΓΣ.

Ο 20χρονος (γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1993) Ραχήμ είναι επιθετικός και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα πέρυσι από τον Ολυμπιακό Λαυρίου (Δ΄ Εθνική) πριν μεταπηδήσει τους τελευταίους μήνες τής αγωνιστικής περιόδου στον Αχαρναϊκό, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 11 ματς πετυχαίνοντας 5 τέρματα.

Ο 24χρονος (γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1989) Βαγγέλης Ρεκλείτης αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έμεινε ελεύθερος πριν από λίγο καιρό από την Παναχαϊκή, ενώ στις αρχές τής περσινής περιόδου αγωνίστηκε με τα χρώματα του Βύζαντα Μεγάρων (Β΄Εθνική). Νωρίτερα, και συγκεκριμένα τις σαιζόν 2010-2012 αγωνίστηκε στον Πανθρακικό (Β΄Εθνική), ενώ τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα πραγματοποίησε με την ομάδα τής Κορίνθου, όπου και παρέμεινε από το 2006 μέχρι και το 2010.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports