Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΒΑ: Η έκπληξη και... το "Ελάφι" Αντετοκούμπο με την ελληνική σημαία - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΝΒΑ: Η έκπληξη και... το "Ελάφι&quo...

Εγινε ο Έλληνας με την υψηλότερη επιλογή

Γεμάτο εκπλήξεις και… γιούχα ήταν το Ντραφτ του 2013, το τελευταίο επί προεδρίας Ντέιβιντ Στερν, ο οποίος αποχωρεί από τον προεδρικό θώκο του ΝΒΑ μετά από τριάντα χρόνια παρουσίας σε αυτόν. Ο κομισάριος του ΝΒΑ έγινε δεκτός με… γιουχαΐσματα από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο "Barclay's Center" του Μπρούκλιν.

Κι αν η αντίδραση όσων βρέθηκαν στο γήπεδο των Μπρούκλιν Νετς δεν ήταν… η δέουσα, η απάντηση του Ντέιβιντ Στερν ήταν πληρωμένη. "Δεν σας ακούω καλά", είπε βγαίνοντας για να ανακοινώσει μία από τις πρώτες επιλογές οδηγώντας όσους ήταν στις κερκίδες του "Barclay's Center" στο να… φωνάξουν περισσότερο.

Ας επιστρέψουμε, όμως, στα του Ντραφτ, εκεί όπου η επιλογή του Άντονι Μπένετ στο Νο1 (από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς) λογίζεται ως μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων ετών. Ο φόργουορντ του UNLV ξεπέρασε ονόματα όπως ο Νέρλενς Νοέλ, ο Βίκτορ Ολαντίπο, ο Τρέι Μπερκ και ο Όττο Πόρτερ Τζούνιορ, οι οποίοι επελέγησαν πιο χαμηλά.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως ο Γιάννης Αντετοκούμπο επελέγη στο Νο15 από τους Μιλγουόκι Μπακς! Έτσι, έγινε ο Έλληνας με την υψηλότερη επιλογή σε Ντραφτ ξεπερνώντας τους Ευθύμη Ρεντζιά και Κώστα Κουφό. Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ είχε μαζί τον αδερφό του, Θανάση, πανηγυρίζοντας την επιλογή του από τα "Ελάφια" έχοντας μαζί μία ελληνική σημαία...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports