Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τάε Κβον Ντο: Επιτυχίες της Έκρηξης Πατρών

Τάε Κβον Ντο: Επιτυχίες της Έκρηξης Πατρών

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στην Πάτρα

Σημαντικές επιτυχίες κατάφερε η Έκρηξη Πατρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και Εφήβων/Νεανίδων του τάε κβον ντο, το οποίο πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (9-12/05/2013) στην πόλη της Πάτρας.

Ο πατρινός σύλλογος κατάφερε να κατακτήσει 3 συνολικά μετάλλια, γεγονός που τον φέρνει στην 2η θέση της γενικής κατάταξης και στην 1η θέση για το πρωτάθλημα στην κατηγορία των Εφήβων/Νεανίδων.
Συγκεκριμένα, ο αθλητικός σύλλογος της πόλης μας, συμμετέχοντας με συνολικά 13 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες, κατόρθωσε χάρη στα 2 χρυσά μετάλλια και το 1 χάλκινο που κατέκτησαν οι αθλητές του να θεωρείται, πλέον, ως ένας από τα καλύτερα σωματεία σε Ελλάδα αλλά και Ευρώπη.

Εξαιρετικές επιδόσεις «έπιασαν» όλοι οι αθλητές, με πολλούς από αυτούς να χάνουν στις λεπτομέρειες (Γιάννης Τσόκανος 6-5, Χρήστος Καρκασίνας 12-11, Μαρίνα Καρούμπαλη 3-2, Νίκη Βαχλιότη 10-9, Γιώργος Αλεξάκης 6-4), Ανδρέας Νικολόπουλος 3-2), ενώ μερικοί αθλητές, ακόμη πιο άτυχοι, δεν κατάφεραν να αρπάξουν την ευκαιρία να βρεθούν στο βάθρο (Γεωργία Νικολοπούλου 12-6, Γεωργία Νικολοπούλου 12-5, Ζαχαρίας Φωτόπουλος 8-4, Αντώνης Φωτόπουλος 13-7).

Ωστόσο, οι επιτυχίες δεν θα μπορούσαν να έλειπαν από έναν τόσο μεγάλο σύλλογο του τάε κβον ντο, με τους Αλέξη Τσόκανο και Γιάννη Καούρη να κατακτούν την 1η θέση, εξασφαλίζοντας, παράλληλα, μια θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Πορτογαλία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και τον Σπύρο Βερύκιο να ανεβαίνει τελικά στο 3ο σκαλί του βάθρου, χάνοντας από τον πρωταθλητή της κατηγορίας του.

Ο δάσκαλος της Έκρηξης, Αντώνης Αντωνακόπουλος στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: "Η δουλειά που γίνεται στον σύλλογό μας είναι προγραμματισμένη από την αρχή της χρονιάς. Ξέρουμε που πρέπει να εστιάσουμε και σε συνεργασία, τόσο με τον γυμναστή της ομάδας Ιωάννη Κασκάνη, όσο και με τους Κορεάτες πρωταθλητές που έχουμε φέρει από την Κορέα για εξειδικευμένη προπόνηση των αθλητών μας, δουλεύουμε σκληρά, ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να πρωταγωνιστούμε σε όλα τα πρωταθλήματα. Ευελπιστώ πως τα επόμενα χρόνια θα έχουμε ακόμα περισσότερες πρωτιές".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports