Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανοικτό το ενδεχόμενο να καταθέσει ο Σπήλιος στη δίκη Τσοχατζόπουλου - Τι αποφάσισε το δικαστήριο

Ανοικτό το ενδεχόμενο να καταθέσει ο Σπή...

"Θα κριθεί στην πορεία της δίκης"

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επιφυλάχθηκε να απαντήσει για την κλήση των πολιτικών προσώπων βάσει του σχετικού αιτήματος της υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι η  υπεράσπιση του πρώην υπουργού έχει υποβάλει αίτημα για την κλήση των μελών του ΚΥΣΕΑ της επίμαχης περιόδου, καθώς επίσης του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και νυν προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη (για την υπόθεση των υποβρυχίων), του πρώην υπουργού Άμυνας Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου ( για την υπόθεση των TOR M1), αλλά και του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρη, ο οποίος το 2009 ειχε αντιπαρατεθεί στη Βουλή με τον τότε υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο για το θέμα των υποβρυχίων.

Όπως είπε, ο πρόεδρος του δικαστηρίου Φ.Κατσίγιαννης, το αν θα κληθούν να καταθέσουν οι εν λόγω πολιτικοί, θα κριθεί από την πορεία της διαδικασίας.

«Για το δικαστήριο τίποτε δεν είναι δεδομένο. Ξεκινάμε απο το μηδέν», σημείωσε ο κ. Κατσίγιαννης και πρόσθεσε πως η διαδικασία θα διεξαχθεί κατά τρόπο ώστε «να σχηματιστεί βέβαιη πεποίθηση στηριγμένη σε βάσιμες αποδείξεις».

Η διαδικασία συνεχίστηκε με την κατάθεση του πρώτου μάρτυρα, προϊστάμενου του ΣΔΟΕ, συντάκτη του πορίσματος με αφορμή την αγορά του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο όνομα της Βίκυς Σταμάτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις