Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Κλειδώνει" την άνοδο ο Παναιγιάλειος σήμερα (17.00) κόντρα στον Αχαρναϊκό

"Κλειδώνει" την άνοδο ο Παναιγ...

Με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο

Ο Παναιγιάλειος υποδέχεται (17.00) τον Αχαρναϊκό και με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο στην Football League.

Η «κοιλιά» που έκανε ο Παναιγιάλειος στον δεύτερο γύρο, με τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες έχει ως αποτέλεσμα η Αιγιώτικη ομάδα, 24η αγωνιστική (δύο πριν το φινάλε) αντί να πανηγύριζει ένα ακόμα – το δεύτερο συνεχόμενο – πρωτάθλημα να θέλει κόντρα στον Αχαρναϊκό τη νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο.

Έστω κι έτσι, η ομάδα κατάφερε να ανακάμψει, πήρε άνετα το τρίποντο που τόσο της είχε λείψει και χρειαζόνταν για πολλούς αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς λόγους, κόντρα στην Κόρινθο την προηγούμενη αγωνιστική και αύριο κόντρα στην ομαδα του Μενιδίου θέλει ακόμα μια για να γιορτάσει την επιστροφή της στη Football League.

Στο Δημοτικό Στάδιο αναμένεται να δώσει το παρών αρκετός κόσμος και σε αυτό συντέλεσε και η (αργοπορημένη κατά τ' άλλα) κίνηση της διοίκησης να εκδόσει μίνι διαρκείας για τα δύο τελευταία παιχνίδια στη τιμη των 15 ευρώ.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Νίκος Κουρμπανάς, πέρα των γνωστών απουσιών των τραυματιών Διαμαντόπουλου, Ακπαρίδη και του τιμωρημένου Μαυρόπουλο δεν θα έχει και πάλι στη διάθεση του τον Θύμιο Αργυρόπουλο, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τελικά το διάστρεμμα στον αστράγαλο και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Αναφορικά τώρα με τις προθέσεις του Κορίνθιου κόουτς για την αρχική 11αδα, οι τελευταίες δοκιμές έδειξαν ότι θα παρατάξει τους «μελανόλευκους» με τους 11 που ξεκίνησαν κόντρα στην ομάδα του Ισθμού.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρίζος, ακραίοι μπακ οι Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Σούλης, Τάκης Παπαδόπουλος, στο χώρο του κέντρου οι Γκοτσούλιας, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μπουρλάκης, αριστερά τους ο Σκαρτσίλας, δεξιά ο Μπούνας και φουνταριστός ο Λαζανάς.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μπουλούμπασης αντί του Σκαρτσίλα. Από κει και πέρα την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαλτιμάς, Θεοφανόπουλος, Ρέλλας, Αγουρίδης, Κανελλόπουλος, Δαλιάνης και Λαλαής. Εκτός για αγωνιστικούς λόγους έμειναν οι δύο πορτιέρο Καράδαης και Γιαννίκος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports