Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα-Αθεόφοβες...νεαρές μαύρες έκαναν χθες Μ. Τρίτη πιάτσα στην Κορίνθου και Τσαμαδού

Πάτρα-Αθεόφοβες...νεαρές μαύρες έκαναν χ...

Το thebest.gr εντόπισε τουλάχιστον τρεις νεαρής ηλικίας κοπέλες να περιμένουν πελάτες...

Το φαινόμενο με τις μαύρες νεαρές πόρνες ξαναεμφανίστηκε σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας τις νυχτερινές ώρες.

Χθες Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2013, γύρω στις 11.30 το βράδυ με 12 τα μεσάνυχτα, τουλάχιστον τρεις νεαρές κοπέλες Αφρικανικής προφανώς καταγωγής και προέλευσης είχαν στηθεί στη γωνία της οδού Κορίνθου και Τσαμαδού και περίμεναν την πελατεία τους.

Προφανώς να μην γνώριζαν ότι είναι Μεγάλη Εβδομάδα ή και να μην τις ένοιαζε προσβλέποντας σε κάποιους άνδρες πελάτες που ενδεχομένως να μην έχουν τέτοιου είδους "περιορισμούς" και "κωλύματα".

Οι κοπέλες ήταν σχετικά νεαρής ηλικίας γύρω στα 20 με 22, βαμμένες έντονα στο πρόσωπο, ωστόσο το ντύσιμο τους δεν ήταν ιδιαίτερα προκλητικό (η μία για παράδειγμα φορούσε στενό μαύρο παντελόνι και αμάνικο μπλουζάκι).

Το φαινόμενο είναι γνωστό εδώ και καιρό στην πόλη της Πάτρας, με τα μαύρα κορίτσια να στήνουν καρτέρι και να περιμένουν τους "ξαναμμένους" άνδρες πελάτες τους σε σημεία όπως η διασταύρωση της Μαιζώνος με την Τσαμαδού ή πιο παλιά, η οδός Αγίου Ανδρέου στο ύψος της πλατείας Πίνδου.

Οι κοπέλες έκαναν ότι μιλούσαν μεταξύ τους, γελούσαν, στέκονταν κοντά στο δρόμο χωρίς να φοβούνται και όταν έβλεπαν αυτοκίνητο με άντρες ή ακόμα και περαστικούς, τους έκαναν πονηρό νεύμα με νόημα και μαζί την προσφορά τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις