Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί τους "κοκκινόμαυρους" φιλάθλους

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί τους "κο...

Που ενίσχυσαν την ομάδα στο ματς με την Επανομή

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους φιλάθλους της που έδωσαν το παρών στον αγώνα της Κυριακής ενισχύοντας κυρίως τους νεαρούς αθλητές της ομάδας. Όπως αναφέρει:

" H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ευχαριστεί τους πεντακόσιους οπαδούς της που την ενίσχυσαν στο παιχνίδι με την Επανομή και βοήθησαν τους νεαρούς παίκτες μας στο να κατακτήσουν την νίκη.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή χαίρεται ιδιαίτερα που άλλο ένα 16χρονο παιδί κατακτά θέση βασικού στην ενδεκάδα της και δίνει συγχαρητήρια στον Κώστα Πλέγα που εκτός από την Εθνική παίδων έγινε βασικός και στην Παναχαϊκή.

Η ιδιοκτησία , το Δ.Σ. και ο προπονητής της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Άγγελος Διγκόζης έχουν σε απόλυτη  προτεραιότητα τα νέα παιδιά με 5ετή συμβόλαια και είναι βέβαιο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος εκτός του 16χρονου Hoxhalli  και του 16χρονου Πλέγα και άλλα παιδιά από την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα των Νέων να πάρουν θέση βασικού.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή μας Antoni Fatjon  ο οποίος υπεβλήθη σε εγχείρηση μίας μικρής κύστης στο στήθος και θα επανέλθει στις προπονήσεις μετά από μία βδομάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports