Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παραιτήθηκε ο Ανδρέας Κόγκας από την Επιτροπή Εθνικών ομάδων χάντμπολ

Παραιτήθηκε ο Ανδρέας Κόγκας από την Επι...

Θεώρησε ότι υποτιμήθηκε η προσφορά του στο άθλημα

Την παραίτηση του από την επιτροπή εθνικών ομάδων της ΟΧΕ, έκανε γνωστή ο Ανδρέας Κόγκας. Ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ ανακοινώθηκε ως υπεύθυνος της εθνικής ομάδας κορασίδων μία θέση την οποία δεν αποδέχθηκε, απαντώντας με την εξής ανακοίνωση:
"Κύριε Πρόεδρε,

Ποτέ μου δεν διεκδίκησα θέσεις και αξιώματα στο άθλημα σε κεντρικό επίπεδο, για τον απλούσταστο λόγο ότι έχω καταφέρει πολύ περισσότερα πράγματα με την ομάδα μου από τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών που μετέχουν στο Δ.Σ. της Ο.Χ.Ε.

Αρκεί να αναφέρω ότι οι χορηγίες που έχω φέρει στην Ομοσπονδία την τελευταία τουλάχιστον πενταετία ξεπερνούν τα 50.000 ευρώ (παγκόσμιο νέων- τελικός κυπέλλου Α.Ε.Κ.- Π.Α.Ο.Κ. - φιλοξενία προκριματικού ομίλου γυναικών- πολλές φιλοξενίες ανδρών, γυναικών, νεανίδων κοκ).

Δε μου αρέσει να υποτιμάτε την προσφορά μου, την οποία θεωρώ ότι η Ομοσπονδία ουδέποτε σεβάστηκε, αλλά και τη νοημοσύνη μου.

Ως εκ τούτου, σας γνωρίζω ότι αρνούμαι να δεχθώ μια θέση για την οποία σε τελευταία ανάλυση δε ρωτήθηκα, αλλά ενημερώθηκα από το Δελτίο Τύπου της Ο.Χ.Ε. ότι κατέχω.

Επίσης, υποβάλω την παραίτησή μου από μέλος της επιτροπής εθνικών ομάδων.

Με εκτίμηση
Ανδρέας ΚΟΓΚΑΣ
Πρόεδρος Ορμής Λουξ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports