Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Την Πέμπτη η συνέχεια της δίκης για τη δολοφονία του Αιγιώτη επιχειρηματία

Πύργος: Την Πέμπτη η συνέχεια της δίκης ...

Το Κακουργιοδικείο Πύργου αποφασίζει για την δίκη του φόνου του Αιγιώτη επιχειρηματία

Την Πέμπτη θα συνεχισθεί η δίκη που αφορά τον φόνο του Αιγιώτη επιχειρηματία Άγγελου Αγγελόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Πύργου όπου θα επαναλάβει την συνεδρίαση το δικαστήριο προκειμένου να ανακοινώσει την απόφαση που θα έχει παρθεί για τον αν θα συνεχιστεί ή όχι μετά τις ενστάσεις που υπέβαλλαν οι συνήγοροι για την νομιμότητα της προδικασίας από την Αστυνομία, πάνω στην οποία βασίστηκε, όπως είπαν,  σύλληψη των πέντε κατηγορουμένων.

Την πρώτη μέρα της Δίκης οι συνήγοροι υπεράσπισης έθεσαν δύο λόγους για την αναβολή της δίκης. Ο πρώτος είναι ότι ο ένας εκ των συνηγόρων ανέλαβε πρόσφατα την υπεράσπιση και δεν είχε αντίγραφο δικογραφίας.

Ο βασικότερος ισχυρισμός όμως ήταν ότι η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης βασίστηκε σε ανωμοτί καταθέσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου, που όπως δήλωσαν οι συνήγοροι με κατηγορηματικό τρόπο προήλθαν κάτω από καθεστώς πίεσης που άσκησαν οι αστυνομικοί στους κατηγορουμένους.

Επίσης τόνισαν ότι η διαδικασία που θα έπρεπε να ακολουθηθεί είναι να καταθέσουν ενόρκως  στα πλαίσια κύριας ανακριτικής πράξης  και  με την διαδικασία του αυτοφόρου να κληθούν να απολογηθούν. “Κάτι που δεν έγινε”, τόνισαν συνολικά οι δικηγόροι των πέντε κατηγορουμένων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις