Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Δεν ευθύνεται ο Δήμος για τις επισκευές στο Α' Κοιμητήριο"

Πάτρα: "Δεν ευθύνεται ο Δήμος για τ...

Αυτό υποστηρίζει η Δημοτική Αρχή απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα

Με αφορμή δημοσίευμα στον τοπικό Τύπο, το οποίο αναφέρεται σε καταγγελία του Πατρινού Δικηγόρου κ. Ι. Ρόδη για το κυλικείο του Α’ Κοιμητηρίου της Πάτρας και συγκεκριμένα για διαβρώσεις από υγρασία στο ταβάνι του εν λόγω κτίσματος, από το Δήμο Πατρέων γνωστοποιείται ότι στο Ιδιωτικό Συμφωνητικό Μίσθωσης, που συνετάχθη μετά από την φανερή πλειοδοτική διαδικασία, και συγκεκριμένα στο άρθρο 9 του Συμφωνητικού αναφέρεται ρητά:

«Ο Δήμος δεν υποχρεούται  σε καμία δαπάνη για επισκευή ή  συντήρηση του μισθίου, των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων σε όλη τη διάρκεια της συμβάσεως, έστω και αναγκαία ή προερχόμενη εκ της συνήθους χρήσεως, κάθε δε τυχόν δαπάνη επισκευής ή συντήρησης θα βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον μισθωτή και θα παραμένει σε όφελος του μισθίου, χωρίς να δικαιούται ο μισθωτής να τη συμψηφίσει με οποιοδήποτε μίσθωμα ή να την αξιώσει για οποιονδήποτε λόγο και αιτία, ούτε και κατά τις διατάξεις περί αδικαιολόγητου πλουτισμού».

Άρα για το συγκεκριμένο θέμα και  για τις όποιες επισκευές είναι  ανάγκη να γίνουν σε αυτό, αρμόδιος είναι  ο ενοικιαστής του κυλικείου  και όχι ο Δήμος.

Ο Δήμος από την πλευρά του  φυσικά θα επισημάνει στον ενοικιαστή τις παρατηρήσεις που αναφέρονται  στα δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις