Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Υπό κατάληψη ως την Τρίτη το ΤΕΙ, "ξεσηκωμός" απόψε στο Αίγιο

Πάτρα: Υπό κατάληψη ως την Τρίτη το ΤΕΙ,...

Καθιστική διαμαρτυρία στην πλατεία Αγίας Λαύρας

Ολοήμερο αποκλεισμό του υπουργείου Παιδείας σχεδιάζουν για σήμερα Πέμπτη, σπουδαστές από σχολές και τμήματα των ΤΕΙ, καθώς και φοιτητικοί σύλλογοι από σχολές της Αθήνας, με κύριο αίτημα την απόσυρση του σχεδίου «Αθηνά».

Από νωρίς το μεσημέρι θα συγκεντρωθούν στο Μαρούσι σπουδαστές από διάφορες πόλεις, ενώ αργότερα φοιτητές και καθηγητές της Φιλοσοφικής θα φτάσουν στο Σύνταγμα όπου έχουν προγραμματίσει πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Την απόφαση να σκληρύνουν τη στάση τους απέναντι στο σχέδιο έλαβαν και οι σπουδαστές του ΤΕΙ Πατρών. Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να συνεχίσουν την κατάληψη στο Τεχνολογικό Ίδρυμα μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη, καθώς και να συμμετάσχουν στην πορεία που έχει προγραμματιστεί από όλα τα ΤΕΙ σήμερα Πέμπτη στην Αθήνα.

Αντιδράσεις και στο Αίγιο για το «λουκέτο» στο ΤΕΙ. Σε προειδοποιητικό κλείσιμο του δημαρχείου και όλων των υπηρεσιών (εκτός της υπηρεσίας καθαριότητας) αποφάσισε να προχωρήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας, ενώ στις 7:30 το απόγευμα θα γίνει πορεία στην πόλη και καθιστική διαμαρτυρία στην πλατεία Αγίας Λαύρας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις