Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ερασιτεχνική Παναχαϊκή: "Πληρώστε αλλιώς δεν έχει γήπεδο"

Ερασιτεχνική Παναχαϊκή: "Πληρώστε α...

Σύμφωνα με την σύμβαση που έχει υπογραφεί

Με ανακοίνωσή της η ερασιτεχνική Παναχαϊκή ξεκαθαρίζει ότι αν δεν εξοφλήσει τα χρέη της η ΠΑΕ δεν πρόκειται να της παραχωρηθεί πάλι το γήπεδο για τους επίσημους αγώνες, ενώ αφήνει αιχμές για τον Χρήστο Λούβαρη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ 2005
Υπ όψιν κ. Λεωνίδα Παπαθωμά , διευθύνοντος συμβούλου και αναπληρωτή Προέδρου της άνω ΠΑΕ. Εκτελείτε χρέη Δ/ντος Συμβούλου και αναπληρωτή Προέδρου, σύμφωνα με το μέχρι σήμερα ισχύον ΦΕΚ 648/27-1-2012 .

Την 28 Οκτωβρίου 2012 υπογράψαμε η ΠΓΕ και η ΠΑΕ (νόμιμα εκπροσωπούμενη από εσάς) σύμβαση με βάση την οποία θα έπρεπε σε κάθε αγώνα πρωταθλήματος που γίνεται στο γήπεδό μας, να μας καταβάλετε το ποσό των 2.500 € , καθώς επίσης να μας καταβάλετε από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τα νόμιμα, ήτοι 15% επί των ακαθάριστων και 10% επί των καθαρών εισπράξεων.

Γραπτώς συμφωνήθηκε ότι αν δεν είστε συνεπείς στις πληρωμές σας, δεν θα σας επιτρέπαμε την είσοδο στο γήπεδο ούτε για αγώνες ούτε για προπονήσεις και επιπλέον θα διεκδικούσαμε άμεσα το ποσό των 67.000 € που μας οφείλετε από πέρυσι.

Μολονότι από τους αγώνες με Γιαννιτσά και Παναιτωλικό είχατε αφήσει υπόλοιπο 1.690 €, ουδεμία κίνηση κάναμε για κλείσιμο του γηπέδου και αναμέναμε να εξοφληθούμε μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπως μας είχατε υποσχεθεί κατ' επανάληψη.
Παρήλθε και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό και όχι μόνο δεν εξοφλήσατε τα υπόλοιπα, αλλά αυξήσατε την οφειλή σας κατά 8.905€.

Επίσης τις καταστροφές που έχουν γίνει στο γήπεδο από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ουδόλως φροντίσατε να αποκατασταθούν, με συνέπεια να είναι ακατάλληλο το γήπεδο για διεξαγωγή αγώνων πρωταθλήματος.

Παρά ταύτα και ενώ έχετε αυτές τις σοβαρές εκκρεμότητες που δεν τακτοποιείτε, αφήνετε τον συνεργάτη σας κ. Χρήστο Λούβαρη αφενός να χρησιμοποιεί παρατύπως την ιδιότητα του Προέδρου της ΠΑΕ, αφετέρου να επιτίθεται στην ΠΓΕ με ανοίκειους χαρακτηρισμούς (τζουκ μποξ), που δεν αρμόζουν στην ιστορία του σωματείου μας, την οποία προφανώς και αγνοεί, φερόμενος κατ' αυτόν τον τρόπο.

Σας παρακαλούμε λοιπον υπό την άνω ιδιότητά σας του νόμιμου εκπροσώπου και μόνου αρμόδιου να εκπροσωπεί την ΠΑΕ, να τακτοποιήσετε άμεσα τις υποχρεώσεις σας προς το σωματείο μας , ειδάλλως με λύπη μας θα αναγκασθούμε να εφαρμόσουμε κατά γράμμα την σύμβαση.

ΥΓ. Το καλό είναι ότι τα τζουκ μποξ είναι μηχανήματα και υπακούουν μηχανικά και αδιάκριτα στις εντολές όλων των ανθρώπων. Το κακό είναι να θεωρείσαι νοήμων άνθρωπος και να φέρεσαι ως τζουκ μποξ κατ' εντολή συγκεκριμένου ανθρώπου…».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports